"Ηλεκτρική" συνεργασία Honda και General Motors

Με βάση την νέα πλατφόρμα της GM, η αμερικανική εταιρεία θα συνεργαστεί με την ιαπωνική για τη δημιουργία δύο νέων ηλεκτρικών μοντέλων

  • -
  • -

Η General Motors και η Honda θα διευρύνουν τη συνεργασία τους, αφού οι δύο εταιρείες θα δουλέψουν από κοινού για την κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων. Αυτό αποτελεί μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, με την Honda να χρησιμοποιεί τη νέα πλατφόρμα, αλλά και τις μπαταρίες της GM ηλεκτρικών αυτοκινήτων, για την παραγωγή δύο νέων  μοντέλων. Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, αλλά το συγκεκριμένο πάτωμα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία σειρά από διαφορετικών διαστάσεων και κατηγορίας αμαξώματα. Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της GM, η νέα πλατφόρμα θα συμβαδίζει με τη φιλοσοφία της Honda, ενισχύοντας τα δυναμικά χαρακτηριστικά που διακρίνουν την ιαπωνική εταιρεία. Βέβαια, η σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού θα γίνονται από τη Honda. Δύο στοιχεία που μπορεί να δανειστούν επιπλέον οι Ιάπωνες από την GM είναι το σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης, αλλά και το γνωστό πλέον «OnStar».

Η γραμμή παραγωγής θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της GM στην Αμερική, ενώ θα διατίθεται τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στον Καναδά. Όσον αφορά το λανσάρισμα, αυτό αναμένεται να γίνει το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ HONDA-e


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...