Η Ford δημιούργησε μία ευχάριστη σελίδα για μικρά παιδιά

Περνώντας το κοινωνικό μήνυμα #μένουμε_σπίτι η Ford δημιούργησε έναν ιστότοπο μέσα από τον οποίο οικογένειες και μικρά παιδιά μπορούν να βρουν δημιουργικούς τρόπους για να περάσουν την ώρα τους

  • -
  • -

Το μήνυμα #μένουμε_σπίτι είναι εξαιρετικά σημαντικό την περίοδο που διανύουμε και δεν είναι υπερβολή πως πρέπει να τηρηθεί ευλαβικά. Βέβαια, η θεωρία από την πράξη μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι και αρκετοί αναζητούν διάφορους τρόπους για να απασχοληθούν τις ελεύθερες ώρες στο σπίτι.

Στηρίζοντας το #μένουμε_σπίτι, η Ford δημιούργησε μία ιστοσελίδα, μέσα από την οποία η οικογένεια και περισσότερο τα μικρά παιδιά, μπορούν να βρουν δημιουργικούς τρόπους και ευχάριστους τρόπους να απασχοληθούν.


Έτσι λοιπόν, μέσα από τη διεύθυνση www.fordfamilyfunhub.com, τα παιδιά μπορούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους χρωματίζοντας, για παράδειγμα, τις εξωτερικές επιφάνειες ενός Ford GT, εντοπίζοντας τις διαφορές ανάμεσα σε δύο φαινομενικά πανομοιότυπες φωτογραφίες του νέου Ranger, ή εναλλακτικά να «βρουν» το δρόμο τους με τη νέα Mustang Mach-E μέσα από λαβύρινθους προκειμένου να κατευθυνθούν στον πλησιέστερο σταθμό φόρτισης. Το υλικό που μπορεί εύκολα να βρει κανείς στη σελίδα της Ford θα ανανεώνεται διαρκώς και θα μπορεί να «κατέβει» με το πάτημα ενός κουμπιού σε αρχείο pdf προκειμένου εν συνεχεία να τυπωθεί.

#μένουμε_σπίτι

#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...