Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το νέο Audi A3;

H τέταρτη γενιά του premium compact οικογενειακού θα είναι διαθέσιμη και σε mild hybrid έκδοση

  • -
  • -

Διαθέσιμο με ευρεία γκάμα κινητήρων – ανάμεσά τους και ο 1.5 TFSI με 150 ίππους και τεχνολογία mild hybrid – το νέο Α3 υπόσχεται να επαναφέρει δυναμικά την Audi στην κατηγορία των πολυτελών compact μοντέλων.

Αν και η εποχή δεν προσφέρεται για προγραμματισμό με ακρίβεια, το νέο A3 Sportback αναμένεται να λανσαριστεί στην Ελλάδα προς τα τέλη του καλοκαιριού – αρχές φθινοπώρου. Οι τιμές του θα ανακοινωθούν λίγο νωρίτερα.

Το νέο Audi A3 Sportback θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις εξωτερικής εμφάνισης, τη Standard, την Advanced και την σπορ S line. Όσον αφορά τα χρώματα και τα υλικά στο εσωτερικό, οι πελάτες του A3 μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της βασικής επιλογής εσωτερικού σχεδιασμού και της S line.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ AUDI A3 SPORTBACK

Η γκάμα βενζινοκινητήρων περιλαμβάνει τον 1.0 TFSI με 110 ίππους και τον 1.5 TFSI 150 PS, σε απλή αλλά και mild hybrid έκδοση (η δεύτερη σε συνδυασμό με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο S tronic). Κατά την τυπική λειτουργία, το σύστημα MHEV επιτυγχάνει εξοικονόμηση καυσίμου έως και 0,4 lt/100 km.

Στην πλευρά των diesel συναντάμε τον 2.0 TDI, με 116 και 150 ίππους, με μέση κατανάλωση από 3,5 lt/100 km και εκπομπές CO2 από 92 gr/km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...