150 οχήματα προσφέρει η Toyota για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Η Toyota Ελλάς συνδράμει στη μάχη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

  • -
  • -

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας των Δήμων σε όλη την επικράτεια να ανταποκριθούν στις αυξημένες υποχρεώσεις τους λόγω της υγειονομικής κρίσης, συνεργάζεται με την Toyota Ελλάς και το Υπουργείο Εσωτερικών για την παροχή οχημάτων για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία θα παρέχει 150 οχήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για το πρόγραμμα «Βοήθεια στη Σπίτι».

Η κοινωνική αυτή δράση υλοποιείται με την έμπρακτη υποστήριξη, τόσο της Toyota Ελλάς όσο και του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, στοχεύοντας στην ουσιαστική και ενεργή στήριξη του έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Έτσι, παρέχεται η δυνατότητα μετακίνησης των καταρτισμένων Στελεχών και Επιστημόνων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στις μεγάλες πόλεις, όπως, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και σε δύσβατες περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα (μεταξύ άλλων, ‘Ήπειρο, Αιτωλοακαρνανία, Μακεδονία, Θράκη, αλλά και τα ακριτικά νησιά Τήλου, Λέρου και Ηρωικής Νήσου Κάσου στα Δωδεκάνησα).

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, δήλωσε συγκεκριμένα: «Η ΚΕΔΕ βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» για να στηρίξει το δύσκολο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων της χώρας. Με την Toyota Ελλάς δημιουργούμε σήμερα μια συμμαχία ευθύνης, που στόχο έχει την ανακούφιση των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, που πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους το επόμενο διάστημα, χωρίς να στερηθούν όμως απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες. Με την Αυτοδιοίκηση μπροστά, θα βγούμε νικητές και από αυτήν την κρίση.» 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...