#μένουμε_σπίτι: Car Movies – Gone in 60 seconds

Η αναβίωση της ταινίας δράσης με αυτοκίνητα που είχε πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage και μια… Mustang

  • -
  • -

Διανομή

2000

Σκηνοθεσία

Dominic Sena

Πρωταγωνιστές

Nicolas Cage, Angelina Jolie, Giovanni Ribisi

Διάρκεια

118 λεπτά

Υπόθεση

Ντίβα της ταινίας μια Mustang, το Gone in 60 seconds, χαρακτηρίζεται από το κυνηγητό με την αστυνομία και τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα. Στην αυθεντική ταινία του H.B Halicki  καταστρέφονται στις σκηνές καταδίωξης σχεδόν 100 αυτοκίνητα. Το 2000 ακολουθεί ένα λαμπερό remake της ταινίας με πρωταγωνιστές τον Nicolas Cage και την Angelina Jolie.

Η υπόθεση παραμένει σε γενικές γραμμές ίδια: μια σπείρα κλεφτών αυτοκινήτων πρέπει να κλέψει 50 εκλεκτά και σπορ αυτοκίνητα. Τελευταίο μένει πάντα η «Εleanor», που στην πρώτη ταινία είναι μια Mustang του 1973 και στο remake ένα Shelby GT500 του 1967. Όποιος λατρεύει την ταινία με τον Nicolas Cage, πρέπει να δει και την αυθεντική συνταγή της δεκαετίας του ’70.

Η ιστορία

Το Gone in 60 seconds είναι η αναβίωση της ταινίας δράσης του 1974. Κυκλοφόρησε το 2000 με πρωταγωνιστές τους Nicolas Cage και Angelina Jolie, αλλά και σε ρόλο ντίβας μια εκρηκτική Ford Mustang.

Η ιστορία φέρνει στο προσκήνιο έναν κλέφτη, τον Randall "Memphis" Raines, ο οποίος επιστρέφει από τη… σύνταξη, αφού αναγκάζεται για να σώσει τη ζωή του αδελφού του να κλέψει 50 σπάνια, εξωτικά, αυτοκίνητα, σε τρεις μόλις νύχτες.

Η ταινία διαδραματίζεται στο Los Angeles και το Long Beach της Καλιφόρνια, με πολλές σκηνές δράσης που κρατάνε τους θεατές στις μύτες των ποδιών τους.

Παρά τις αρνητικές κριτικές το Gone in 60 Seconds κατάφερε με τη δράση του, αλλά και τους πρωταγωνιστές του, τον Nicolas Cage και την Angelina Jolie να σπάσει τα ταμία, με εισπράξεις που έφτασαν τα 237 εκατομμύρια δολάρια, όταν η ταινία στοίχισε 90.

Τι λέει το GOCAR

Πέρα από τα παραπάνω, αξίζει να δεις αυτή την ταινία για την μια και μοναδική Elanor, την Ford Mustang που βάζει φωτιά στην άσφαλτο και θα στοιχειώσει τα όνειρά σου. Σίγουρα, η παρέλαση των αυτοκινήτων που είναι στη λίστα θα τραβήξουν επίσης την προσοχή σου, όπως και η όμορφη Angelina Jolie.

Δείτε το trailer

https://www.youtube.com/watch?v=hh8uvTlmh0w

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...