Ήρθε η νέα Alfa Romeo Giulia Veloce Ti. Δείτε την τιμή της

Διαθέσιμη στην ελληνική αγορά είναι η εκρηκτική Ιταλίδα με τους 280 ίππους και τα 400Nm ροπής

  • -
  • -

H ανανεωμένη Alfa Romeo Giulia Veloce Ti διαθέτει μια σειρά αναβαθμίσεων σε επίπεδο εμφάνισης και αεροδυναμικής για το 2020, αλλά και κορυφαίο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, εφοδιάζεται αποκλειστικά με την κορυφαία έκδοση του 2λιτρου βενζινοκινητήρα, απόδοσης 280 ίππων και 400Nm ροπής, που σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων και το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Q4, επιταχύνει το μοντέλο από στάση στα 100 km/h σε μόλις 5,2 sec.

Η νέα Alfa Romeo Giulia Veloce Ti είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά με τιμές από 65.000 ευρώ, ενώ η γκάμα του μοντέλου ξεκινά από τις 43.500 ευρώ περιλαμβάνοντας εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, απόδοσης από 190 έως 510 ίππους.      
Όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις της Giulia MY20, η Veloce Ti διαθέτει ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, με τις κυριότερες διαφορές σε σχέση με το παρελθόν να εστιάζονται στο νέο σύστημα πολυμέσων με την οθόνη αφής των 8,8 ινστών, αλλά και τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης (ADAS) που προσδίδουν επίπεδο αυτόνομης οδήγησης 2 στο μοντέλο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...