Μέσω facebook η παρουσίαση του νέου Kia Sorento

Το μεσαίο SUV επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, η οποία ματαιώθηκε λόγω του κορονοϊού

  • -
  • -

Για τους επόμενους μήνες οι κατασκευαστές θα παρουσιάζουν τα αυτοκίνητά τους όχι σε κάποια έκθεση ή εκδήλωση στην έδρα τους, αλλά στο διαδίκτυο. Έτσι λοιπόν και η Kia ανακοίνωσε ότι το Sorento 4ης γενιάς θα κάνει πρεμιέρα στο facebook την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2019.

Η απόφαση ελήφθη λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην Ευρώπη και της επακόλουθης ακύρωσης κάθε προγραμματισμένης εκδήλωσης.

Όσοι ενδιαφέρονται να δουν την παρουσίαση του νέου Sorento, μπορούν να συνδεθούν στο ακόλουθο σύνδεσμο το μεσημέρι της Πέμπτης, στη 1.30 μμ (ώρα Ελλάδας).

https://www.facebook.com/Kiamotorsworldwide/videos/2589406991318473/

Μετά τη σύντομη παρουσίαση, τα στελέχη της Kia θα απαντούν σε ερωτήσεις που θα υποβάλλονται εκείνη τη στιγμή στα σχόλια.

Μάλιστα οι 60 πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις θα επιβραβευτούν με εξάμηνη συνδρομή (έντυπη και ψηφιακή) του περιοδικού TIME.

Το νέο Sorento θα κυκλοφορήσει και σε υβριδική έκδοση. Το σύστημα περιλαμβάνει τον turbo 1.6 T-GDi, ηλεκτρικό μοτέρ 60 ίππων και μπαταρία πολυμερών λιθίου χωρητικότητας 1,49 kWh. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται σε 230 ίππους και η ροπή σε 350 Nm. Αργότερα θα ακολουθήσει και plug-in υβριδική έκδοση, για ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερους ρύπους.

Διαθέσιμο στην Ευρώπη θα είναι και το Sorento με 2.2 diesel, 202 ίππων και 440 Nm ροπής. Ο πετρελαιοκινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, 8 σχέσεων.

ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ KIA SORENTO

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...