Εκδόσεις LPG για τα νέα Renault Clio και Captur

Το Μάιο θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας το νέο Renault Cliο με κινητήρα LPG, ενώ λίγο αργότερα θα εισαχθεί και το Captur με το ίδιο σύνολο.

  • -
  • -

Η Renault προσθέτει έναν νέο κινητήρα στη γκάμα της στηρίζοντας την επιλογή της υγραεριοκίνησης. Πρόκειται για μία μονάδα χωρητικότητας 1.000 κ.εκ. με τρεις κυλίνδρους και υπετροφοδότηση απόδοσης 100 ίππων. Αρχικά, η συγκεκριμένη μονάδα εξελίχθηκε για μοντέλα της Dacia και πλέον θα προσφέρεται τόσο στο νέο Clio, όσο και στο νέο Captur. H Renault επισημάνει ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας εκπέμπει 8% λιγότερο CO2 σε σχέση με την βενζινοκίνητη εκδοχή.

Σημειώστε, ότι το δοχείο καυσίμου του υγραερίου βρίσκεται κάτω από το χώρο αποσκευών, με αποτέλεσμα η χωρητικότητα του τελευταίου να παραμένει ανεπηρέαστη. Στο Clio το ντεπόζιτο έχει χωρητικότητα 32 λίτρων, ενώ στο Captur 40 λίτρα. Σημειώστε, ότι η εναλλαγή στο καύσιμο από βενζίνη σε LPG γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το Renault Clio LPG αναμένεται στη χώρα μας το Μάιο, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη έκδοση του Captur.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΕΚΔΟΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ DACIA DUSTER

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...