Isuzu pick-up με 5 τούρμπο (video)

Αυτό το θηρίο βρέθηκε να κυκλοφορεί στην Ταϊλάνδη

  • -
  • -

Υπάρχουν αυτοκίνητα με ένα, δύο ή και τέσσερα τούρμπο. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει κάποιο με πέντε. Λέμε μέχρι σήμερα, αφού βρέθηκε το θηρίο με τα πέντε τούρμπο. Πρόκειται για ένα Isuzu D-Max που βρίσκεται στην Ταϊλάνδη. Φυσικά δεν είναι κάποια εργοστασιακή κατασκευή, αλλά μια μετατροπή που ανακάλυψε ο YouTuber Chad Burdette και μας την παρουσιάζει στο βίντεο του θέματος.

Κάτω από το καπό του D-Max υπάρχει ένας 4κύλινδρος diesel κινητήρας 3,0 λίτρων με τούρμπο, φυσικά. Στη βασική του εκδοχή αποδίδει 187 ίππους και 447 Nm ροπής, που σε κάθε περίπτωση αρκούν για ένα αυτοκίνητο του είδους.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου ήθελε κάτι ξεχωριστό. Το έβαψε πράσινο αρχικά και μετά έβαλε πέντε τούρμπο της GReddy, περισσότερα δηλαδή από τους κυλίνδρους που έχει ο κινητήρας. Το ένα τούρμπο είναι τοποθετημένο δίπλα στο κινητήρα, ενώ τα άλλα τέσσερα είναι έξω από το διαμέρισμα του κινητήρα σε κοινή θέα. Σίγουρα ένα εντυπωσιακό δημιούργημα που δεν γνωρίζουμε όμως πόσο αποδοτική είναι αυτή η μετατροπή, αφού δεν ανακοινώνονται κάποιες τιμές απόδοσης ή επιδόσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...