GOCAR Magazine 75: Full του Hybrid!

Στο τεύχος του GOCAR Magazine τα υβριδικά μοντέλα έχουν βροντερή παρουσία

  • -
  • -

Η επανάσταση των υβριδικών μοντέλων είναι σε εξέλιξη, με τις εταιρείες να παρουσιάζουν η μία μετά την άλλη τις δικές τους εκτελέσεις. Στο νέο GOCAR Magazine 75 δοκιμάζουμε επί ελληνικού εδάφους το Ford Puma, το νεότερο μέλος της πολυπληθούς αυτής οικογένειας, όπως και το Hyundai Kona Hybrid το οποίο αποτελεί επίσης μια ολοκληρωμένη πρόταση στα μικρά SUV.

Ταξιδέψαμε στο εξωτερικό για να γνωρίσουμε από κοντά το αμιγώς ηλεκτρικό Honda e, αλλά και το πανίσχυρο Opel Grandland X HYBRID4. Επίσης, τα Fiat 500 & Panda Hybrid σηματοδοτούν το πέρασμα της ιταλικής φίρμας στην ηλεκτρική εποχή, ενώ το Mazda CX-30 SkyActiv-X μας παρουσιάζει τη νέα πρωτοποριακή τεχνολογία κινητήρων της ιαπωνικής εταιρείας.

Οδηγούμε σε μια ονειρική διαδρομή, δίπλα – δίπλα τα BMW 135i xDrive και Audi SQ2 και δοκιμάζουμε το νέο και πιο αποδοτικό Opel Astra 1.2Τ. Η Mercedes-Benz GLE 300 d θέτει νέους κανόνες στην κατηγορία των μεγάλων πολυτελών SUV και το Renault Kadjar έρχεται εκσυγχρονισμένο να συνεχίσει την πορεία του στην αγορά.

Πεταγόμαστε μέχρι το Παρίσι για να γνωρίσουμε τα υβριδικά Renault Clio & Captur, αλλά και μέχρι τον Βόρειο Πόλο για να δοκιμάσουμε τα νέα χειμερινά ελαστικά Continental WinterContact TS 870.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #75 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Fiat 500 & Panda Hybrid

Honda e

Opel Grandland X HYBRID4

TEST DRIVE

Audi SQ2 & BMW 135i xDrive

Ford Puma 1.0 EcoBoost Hybrid

Hyundai Kona Hybrid

Mazda CX-30 2.0 SkyActiv-X

Mercedes-Benz GLE 300 d 4MATIC

Opel Astra 1.2T

Renault Kadjar 1.3T

TREND CAR

Czinger 21C

Pagani Huayra Imola

Renault Clio & Captur Hybrid

ΘΕΜΑΤΑ

Continental WinterContact TS 870

Opel Ascona & Manta

INTERVIEW

Γιώργος Καραγιάννης, Γ.Γ. Υποδομών 

VIDEO THEME

Land Rover Defender

Trump @ Daytona

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...