H Abarth γιορτάζει τα 70 της χρόνια παίρνοντας τους δρόμους με το 695 70° Anniversario

Το συλλεκτικό Abarth ξεκινά για ένα μοναδικό ταξίδι 1.949 ωρών!

  • -
  • -

Με αφορμή των εορτασμό των 70 χρόνων της, η Abarth δημιούργησε το συλλεκτικό 70° Anniversario, το οποίο και θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων. Η αρχή έγινε με το Abarth Days και εν συνεχεία μία σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποίησε ο ιταλικός οίκος για να γιορτάσει τα 70 χρόνια από τη σύσταση του. Στο πλαίσιο των εορτασμών η Abarth θα πραγματοποιήσει επιπλέον ένα μοναδικό ταξίδι στη Δυτική Ευρώπη με το συλλεκτικό 695.

Ξεκινώντας από την Ολλανδία και διασχίζοντας το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία, μετά από 3.700 χλμ. μέσα σε 1.949 ώρες δηλαδή κάτι περισσότερο από 80 ημέρες, το Abarth 695 70° Anniversario θα καταλήξει στην Πορτογαλία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από εκδηλώσεις στις οποίες οι φίλοι του φημισμένου ιταλικού οίκου ανά την Ευρώπη θα γιορτάσουν τα 70 χρόνια της Abarth, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να δουν από κοντά τη συγκεκριμένη συλλεκτική έκδοση. Σημειώστε, ότι η ιστορική εταιρεία μετράει περισσότερα από 80 fun clubs στην ευρωπαϊκή ήπειρο με συνολικά 110.000 μέλη!

Ο επικεφαλής των Fiat & Abarth για την περιοχή EMEA, Luca Napolitano, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτός δείχνει να είναι ο ιδανικός τρόπος για να ολοκληρώσουμε μαζί με τους φίλους της μάρκας τους εορτασμούς για τα 70 χρόνια της Abarth. Με ένα ταξίδι που είναι αφιερωμένο στο πάθος για το αυτοκίνητο, την απόλαυση της οδήγησης και των επιδόσεων.»

Σημειώστε, ότι το Abarth 695 70° Anniversario εφοδιάζεται με τον 1.4 Τ-Jet απόδοσης 180 ίππων, με κύριο χαρακτηριστικό την ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή που παραπέμπει στη θρυλική Lancia Deltona. Συνολικά θα παραχθούν μόλις 1.949 μονάδες του συλλεκτικού μοντέλου, αριθμός που αντιστοιχεί στη χρονολογία ίδρυσης της μάρκας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...