Τα ηλεκτρικά της Renault

Η γαλλική μάρκα θα παρουσιάσει στη Γενεύη μία σειρά από «πράσινα» μοντέλα

  • -
  • -
Τα ηλεκτρικά της Renault

Με παράδοση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η Renault θα χρησιμοποιήσει το προσεχές σαλόνι της Γενεύης για να παρατάξει το στόλο ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων της.

Παγκόσμια πρεμιέρα θα κάνουν το ηλεκτρικό πρωτότυπο MORPHOZ που αντικατοπτρίζει το όραμά της για την αυτοκίνηση του μέλλοντος, το νέο ηλεκτρικό Twingo Z.E. καθώς και το νέο Megane Sports Tourer E-TECH Plug-in.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ CLIO KAI CAPTUR

Το concept car MORPHOZ προσαρμόζεται στις ανάγκες, τις επιθυμίες και τους τρόπους με τους οποίους θέλει να το χρησιμοποιεί ο οδηγός, προκειμένου αυτός να μπορεί να διευρύνει τα προσωπικά του όρια. Είναι ο προπομπός της νέας γενιάς ηλεκτρικών μοντέλων Renault, που αναμένονται τα επόμενα χρόνια. 

Η Renault από το 2010 αποτελεί τον πρωτοπόρο της ηλεκτροκίνησης διαθέτοντας, από τότε, στο ευρύ κοινό μια πλήρη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων (το Fluence Z.E., το Kangoo Z.E., το ΖΟΕ και το Twizy). Σήμερα, αξιοποιεί την εξειδίκευσή της και συνεχίζει να εξηλεκτρίζει τη γκάμα της εξοπλίζοντας τα τρία βασικά της μοντέλα, Clio, Captur και Megane, με το καινοτόμο και αποκλειστικά υβριδικό ή υβριδικό plug-in σύστημα κίνησης με τον κωδικό E-TECH. Στη Γενεύη θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά και το νέο Megane Sports Tourer E-TECH Plug-in.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...