Εγκαίνια για τη μονάδα μεταχειρισμένων της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ

Δωρεάν σέρβις για 5 χρόνια με την αγορά κάθε αυτοκινήτου, καινούργιου ή μεταχειρισμένου, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου

  • -
  • -

Παρουσία πελατών της εταιρείας, φίλων της μάρκας αλλά και δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της πρότυπης μονάδας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων της εταιρείας Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε, στην οδό Τσούντα 72 στη Νέα Χαλκηδόνα, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου. 

Στη νέα μονάδα των μεταχειρισμένων της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 80 ελαφρώς μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αρκετά από τα οποία βρίσκονται εντός πενταετούς εργοστασιακής εγγύησης. Στο πλαίσιο εξηλεκτρισμού της Peugeot, η νέα μονάδα διαθέτει επιπλέον σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και ειδικά διαμορφωμένο χώρο επίδειξης επαγγελματικών οχημάτων. 

Η εταιρεία Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. αποτελεί επίσημο διανομέα & εξουσιοδοτημένο επισκευαστή του Δικτύου Peugeot. Η δραστηριότητά της στο χώρο του αυτοκινήτου ξεκίνησε το 1993, από τον Ευάγγελο Γκάλλο στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, ενώ το 2019 εγκαινίασε και μια δεύτερη υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα στην Αγία Παρασκευή. Η πορεία του Ευάγγελου Γκάλλο στους αγώνες αυτοκινήτου αποτέλεσαν τον σπινθήρα για την δημιουργία της εταιρείας η οποία συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία υπό την διεύθυνση των υιών Γιώργου και Άγγελου Γκάλλο. 

Με αφορμή την κατάκτηση της πρώτης θέσεις σε πωλήσεις πανελλαδικά ανάμεσα σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της PEUGEOT, η Peugeot Gallo προσφέρει 5 χρόνια δωρεάν service σε κάθε αγορά νέου ή μεταχειρισμένου οχήματος μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου! 

H προσφορά ισχύει και στις δύο κάθετες μονάδες της εταιρείας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...