Εκπαίδευση με VR για τη νέα Mustang

Οι τεχνικοί της Ford θα εκπαιδευτούν μέσω εικονικής πραγματικότητας για τη νέα Mustang Mach-E

  • -
  • -

Με ένα σύστημα εικονικής πραγματικότητας που έχουν εξελίξει η Ford σε συνεργασία με την Bosch θα εκπαιδευτούν οι τεχνικοί της εταιρείας, σχετικά με τον τρόπο που θα συντηρούν και θα πραγματοποιούν επισκευές στη νέα Mustang Mach-E. Μέσω του VR θα μάθουν πως ακριβώς να διαγνώσουν τα προβλήματα, αλλά και να ενεργήσουν σε περίπτωση που χρειαστεί να αφαιρέσουν ή τοποθετήσουν την μπαταρία υψηλής τάσης. Αργότερα, η Bosch θα εξελίξει το σύστημα και θα επιτρέπει στους τεχνικούς να εξερευνήσουν και διαφορετικά σημεία της Mach-E. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ασύρματα από οποιαδήποτε τοποθεσία, αρκεί να υπάρχει δυνατότητα χρήσης διαδικτύου.

Ουσιαστικά, οι τεχνικοί της Ford θα μπορούν να εξασκήσουν τις ικανότητες τους και να εκπαιδευτούν σε ένα ψηφιακό περιβάλλον, μαθαίνοντας για όλα τα μηχανικά μέρη. Ο επικεφαλής του σχετικού τμήματος της Ford, Dave Johnson, δήλωσε: «Αυτό το νέο εργαλείο εικονικής πραγματικότητας επιτρέπει στους τεχνικούς να καταλάβουν τα μηχανικά μέρη και τα βήματα που απαιτούνται για να επισκευάσουν το συγκεκριμένο σύστημα υψηλής τάσης. Και εν συνεχεία με σιγουριά να πραγματοποιούν διάγνωση και συντήρηση.»

Η Bosch ξεκίνησε την εξέλιξη του συγκεκριμένου συστήματος κάνοντας χρήση εικονικής πραγματικότητας την προηγούμενη χρονιά, χρησιμοποιώντας τεχνικούς, φοιτητές και εκπαιδευτές. Η Ford είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που πιλοτικά θα κάνει χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος και είναι πιθανό να γίνει χρήση του και σε άλλα οχήματα εκτός της Mustang Mach-E.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...