Νέα αεροδυναμικά πακέτα για την Porsche 911

Το τμήμα εξατομίκευσης της Porsche παρουσίασε δύο νέα και άκρως εντυπωσιακά αεροδυναμικά πακέτα για τη νεότερη γενιά της 911

  • -
  • -

Η Porsche παρουσίασε δύο νέα αεροδυναμικά πακέτα για τη νεότερη γενιά της 911, τα SportDesign και Aerokit, τα οποία χαρίζουν στο καλλίγραμμο αμάξωμα ακόμα πιο επιθετική εμφάνιση, θυμίζοντας αρκετά την GT3. Οι σημαντικότερες αλλαγές στο πακέτο SportDesign εντοπίζονται στο πίσω μέρος, ενώ είναι πιο περιορισμένες μπροστά. Συγκεκριμένα, έχει διαφορετικό εμπρός σπλίτερ, ενώ ο πίσω προφυλακτήρας έχει ανασχεδιαστεί έτσι ώστε η πινακίδα να είναι ψηλότερα τοποθετημένη για να δημιουργηθεί χώρος για ένα άνοιγμα ανάμεσα στις δύο απολήξεις της εξάτμισης. Μάλιστα, όσοι επιθυμούν μπορούν στο SportDesign να προσθέσουν και νέα πλαϊνά μαρσπιέ, με αποτέλεσμα η 911 να δείχνει αρκετά χαμηλότερη.

Το Aerokit χρησιμοποιεί μέρη από το SportDesign, αλλά διαθέτει ακόμα μεγαλύτερο εμπρός σπλίτερ και μία νέα σταθερά τοποθετημένη πίσω αεροτομή. Η Porsche υποστηρίζει ότι τα συγκεκριμένα αεροδυναμικά προσφέρουν βελτιωμένη πρόσφυση στην 911 τόσο εμπρός, όσο και πίσω. Οι αλλαγές και στα δύο αεροδυναμικά πακέτα εξελίχθηκαν και δοκιμάστηκαν στην πίστα Nardo για περισσότερα από 55.000 χιλιόμετρα. Αμφότερα, προσφέρονται στο χρώματα του αμαξώματος ή σε μαύρη απόχρωση. Μάλιστα, όσοι επιθυμούν μπορούν να εξοπλίσουν την 911 με ένα από τα παραπάνω πακέτα από την ημέρα της παραγγελίας.

Βέβαια, όσοι ενδιαφέρονται περισσότερο για μία ισχυρότερη έκδοση της 911 θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι την Έκθεση της Γενεύης, οπότε και θα παρουσιαστεί η νέα 911 Turbo. Η οποία όπως φημολογείται θα διαθέτει 641 ίππους!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...