Μερική… αποκάλυψη για το νέο Hyundai i30

Στη έκθεση της Γενεύης η Hyundai θα παρουσιάσει το ανανεωμένο i30 και σήμερα δημοσιοποίησε μερικές εικόνες που μας δίνουν μία εικόνα για τις σχεδιαστικές αλλαγές του

  • -
  • -

Η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα δύο εικόνες του νέου i30 αποκαλύπτοντας μέρος των σχεδιαστικών αλλαγών του ανανεωμένου κορεάτικου μοντέλου που θα αποκαλυφθεί στην έκθεση Γενεύης. Καταρχήν, να σημειώσουμε ότι στις εικόνες διακρίνεται η έκδοση Ν Line. Οι σχεδιαστικές αλλαγές είναι ευδιάκριτες, με τα νέα φωτιστικά σώματα που κάνουν χρήση τεχνολογίας LED, ενώ η ανασχεδιασμένη μάσκα και ο προφυλακτήρας του χαρίζουν περισσότερο επιθετική εικόνα.

Περισσότερες λεπτομέρειες του νέου i30 θα αποκαλυφθούν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ στις αλλαγές περιλαμβάνεται και νέος πίσω προφυλακτήρας, όπως και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου διάστασης 16, 17 και 18 ιντσών. Ανανεωμένο θα είναι και το εσωτερικό, με ψηφιακό πίνακα οργάνων και μεγαλύτερη οθόνη αφής 10,25 ιντσών. Με τη νεότερη γενιά του i30 θα είναι διαθέσιμο και μία έκδοση N Line στο station wagon, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά σε όλα τα αμαξώματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...