Επιστρέφουν οι κάμερες στις λεωφορειολωρίδες

Στόχος να περιοριστούν οι καθυστερήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ

  • -
  • -

Την επαναλειτουργία των καμερών στις λεωφορειολωρίδες στην Αττική, προανήγγειλε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών. Σύμφωνα με τον Κώστα Καραμανλή, αυτή τη στιγμή λειτουργούν κάμερες σε λίγα σημεία.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9, ο Υπουργός ανέφερε ότι σε συνεργασία με τον ΟΑΣΑ θα τοποθετηθούν νέες κάμερες και θα επαναλειτουργήσουν οι παλιές, προκειμένου να αποθαρρυνθούν οι οδηγοί να εισέρχονται σε αυτές με τα οχήματά τους.

«Πρέπει σιγά σιγά να καταλάβουμε ότι δε μπορούμε να οδηγούμε όπως θέλουμε.  Σε μερικές περιπτώσεις θα αυστηροποιήσουμε τις ποινές, όχι όμως σε όλες. Διότι θεωρούμε ότι δε μπορούμε αυστηροποιώντας μόνο τις ποινές ν’ αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Το ζήτημα είναι να εφαρμόζονται οι ποινές. Δεν το κάνουμε από τιμωρητική διάθεση, αλλά, δυστυχώς, σήμερα στην Αθήνα κυκλοφορούν κάτω από 1.100 λεωφορεία - ενώ είχαμε παραλάβει 850 - και ο μέσος όρος αναμονής για ένα λεωφορείο είναι 20 λεπτά. Πράγμα το οποίο είναι απαράδεκτο για μία σύγχρονη πρωτεύουσα της Ε.Ε.», ανέφερε ο κ. Καραμανλής.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟ GOCAR: ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ E-PASS ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...