Τριπλάσια Hyundai Kona Electric για την Ευρώπη!

Η αυξημένη ζήτηση φέρνει περισσότερα αυτοκίνητα για την ευρωπαϊκή αγορά

  • -
  • -

Το είδαμε από κοντά τον περασμένο Νοέμβριο στην έκθεση Αυτοκίνηση και σε λίγους μήνες θα το υποδεχτούμε στην Ελλάδα. Η πανευρωπαϊκή ζήτηση για το Kona Electric είναι τόσο μεγάλη που η Hyundai αποφάσισε να τριπλασιάσει τη διαθεσιμότητα του ηλεκτρικού της SUV στην Ευρώπη.

Από τον Μάρτιο του 2020 θα αρχίσει η παραγωγή του στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Τσεχία, ενώ παράλληλα θα αυξηθεί η εισαγωγή του μοντέλου από το Ulsan της Νοτίου Κορέας. Έτσι θα μειωθεί σημαντικά το διάστημα ανάμεσα στην παραγγελία του Kona Electric και την παράδοσή του. Τον ίδιο μήνα θα αρχίσει και η διαδικασία παραγγελιών στην Ελλάδα.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 74 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 74 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Το μήκους 4,18 μέτρων μηδενικών ρύπων κατασκευάζεται σε δύο εκδόσεις μπαταρίας πολυμερών λιθίου: χωρητικότητας 39,2 kWh (με ηλεκτροκινητήρα 135 ίππων)που προσφέρει αυτονομία 300 km και χωρητικότητας 64 kWh (με ηλεκτρικό μοτέρ 204 ίππων) με αυτονομία 470 km με μία φόρτιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ως ένα σύγχρονο ηλεκτρικό SUV, το Kona Electric δεν θα μπορούσε να υστερεί στους τομείς της συνδεσιμότητας και των συστημάτων ασφάλειας. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται infotainment που υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, ασύρματη φόρτιση κινητού, αυτόνομη πέδηση με ανίχνευση πεζού, ειδοποίηση για παρουσία οχήματος στο τυφλό σημείο των καθρεπτών, διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας, ανίχνευση κόπωσης οδηγού κ.α.

Για το 2020, η Hyundai θα παρέχει περισσότερα από 80.000 αυτοκίνητα μηδενικών ρύπων σε πελάτες της στην Ευρώπη: Kona Electric, IONIQ Electric και το NEXO υδρογόνου. Με αυτούς τους αριθμούς πιστεύει ότι θα αναδειχθεί πρώτη μάρκα σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...