Πρώτη γεύση από τη νέα Mercedes E-Class

Η Mercedes δημοσίευσε εικόνες της νέας E-Class! Φυσικά, με το απαραίτητο καμουφλάζ

  • -
  • -

Η κυκλοφορία της νέας Mercedes Ε-Class στην Ευρώοη υπολογίζεται για το καλοκαίρι, αλλά η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία φρόντισε να μας προσφέρει μία πρώτη γεύση από την πολυτελή λιμουζίνα. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες, αλλά όπως είναι λογικό με το αυτοκίνητο καμουφλαρισμένο στα περισσότερα σημεία. Οι αλλαγές στο μοντέλο του 2020 αναμένεται να είναι σημαντικές. Η πιο εμφανής και φυσιολογική διαφοροποίηση θα εντοπίζεται στους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, αλλά και τα φωτιστικά σώματα. Τα τελευταία θα διαθέτουν τη σχεδιαστική φιλοσοφία που έχουμε δει στις CLS και CLA.

Οι σημαντικότερες αλλαγές όμως εντοπίζονται κάτω από το πολυτελές αμάξωμα. Καταρχήν, θα διαθέτει τη νεότερη γενιά των συστημάτων ασφαλείας της Mercedes, όπως αυτό της αυτόνομης οδήγησης. Σε αυτό θα συμπεριλαμβάνεται και το Active Distance Assist Distronic, το οποίο και εντοπίζει την κίνηση και μειώνει την ταχύτητα του οχήματος πριν ακόμα το διαπιστώσει ο οδηγός. Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, μία σειρά από νέους κινητήρες θα προστεθούν στη γκάμα της νέας E-Class. Το εντυπωσιακό είναι ότι θα προσφέρεται με 7 υβριδικά και plug in σύνολα, συμπεριλαμβάνοντας τη σεντάν, αλλά και την estate έκδοση.



Ανάμεσα σε αυτούς θα συναντήσουμε τον 4κύλινδρο δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 272 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με το EQ Boost System. Νέα προσθήκη θα αποτελέσει και το καινούργιο εξακύλινδρο σύνολο που θα παρουσιάσει σύντομα η Μercedes, που σε συνδυασμό με το EQ Boost θα αποδίδει 367 ίππους! Φυσικά, αλλαγές θα υπάρχουν και στην καμπίνα των επιβατών, περιλαμβάνοντας νέο τιμόνι με κουμπιά αφής, αλλά και το σύστημα Urban Guard το οποίο και προσφέρει συνεχή παρακολούθηση του αυτοκινήτου όσο είναι παρκαρισμένο. Το μόνο που απομένει πλέον, είναι η Mercedes να ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας της. Το λανσάρισμα στην ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει πάντως το καλοκαίρι του 2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...