Όλες οι εκδόσεις του Jeep Wrangler (τιμές)

Πληθώρα συνδυασμών αμαξωμάτων, κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού

  • -
  • -
Όλες οι εκδόσεις του Jeep Wrangler (τιμές)
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με πραγματικές off road δυνατότητες, το Wrangler διατηρείται ψηλά στη λίστα όσων θέλουν ένα όχημα που φθάνει παντού. Τώρα το μοντέλο της Jeep είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά με την πλέον πλήρη γκάμα εκδόσεων: με 2θυρο και 4θυρο αμάξωμα, κινητήρες βενζίνης και diesel, 3 επίπεδα εξοπλισμού και τρεις τύπους οροφής.

Η οικογένεια του Jeep Wrangler είναι διαθέσιμη με τιμές που αρχίζουν από τις 69.900 ευρώ, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 χλμ. και ειδικές προσφορές για όλες τις εκδόσεις.Παράλληλα η νέα γενιά του μοντέλου εφοδιάζεται για πρώτη φορά εκτός από το Turbo diesel των 2.2λίτρων με απόδοση 200 ίππους και με έναν υπερσύγχρονο υπερτροφοδουτούμενο κινητήρα βενζίνης 2.0 λίτρων απόδοσης 272 ίππων. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με ένα προηγμένο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Ανάλογα με την έκδοση διαθέσιμα είναι δύο συστήματα κατ’ επιλογής τετρακίνησης, κοντές σχέσεις μετάδοσης, νέας γενιάς άξονες Dana και μπλοκέ διαφορικά, ενώ η έκδοση Rubicon διαθέτει και ηλεκτρονικό σύστημα αποσύνδεσης της αντιστρεπτική δοκού για την απόλυτη ελευθερία άρθρωσης σε δύσβατα εδάφη. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν με άνεση τη διάκριση “Trail Rated” σε όλες τις εκδόσεις του Jeep Wrangler, η οποία αποτελεί και την απόλυτη πιστοποίηση για τις εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ JEEP WRANGLER

Οι κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες συνοδεύονται από την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας, αφού ανεξάρτητα από τον τύπο της οροφής (αφαιρούμενη αρθρωτή 3 τμημάτων, πανοραμική υφασμάτινη ανοιγώμενη, πλήρως υφασμάτινη και αφαιρούμενη) σε όλες τις εκδόσεις μπορούν να αφαιρεθούν οι πόρτες και να αναδιπλωθεί το παρμπρίζ. Τέλος μέσω της Mopar, επίσημης μάρκας υπηρεσιών after sales της Fiat Chrysler Automobiles, προσφέρεται μια τεράστια γκάμα γνήσιων αξεσουάρ για ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...