Ηλεκτρικά Audi για τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου (vid)

Από τα σπορ RS πέρασαν στο αθόρυβο και οικολογικό e-tron

  • -
  • -

Πώς αλλάζουν οι καιροί. Μέχρι τώρα οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου λάμβαναν – στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας της ομάδας τους με την Audi – σπορ εταιρικά αυτοκίνητα, από τις σειρές RS και S. Φέτος όλοι θα οδηγούν το αμιγώς ηλεκτρικό SUV, e-tron, σε μία ξεκάθαρα συμβολική κίνηση. Το e-tron 55 quattro διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα, οι οποίοι αποδίδουν συνδυαστικά 408 PS και του χαρίζουν τετρακίνηση.

Audi και Μπάγερν Μονάχου είναι «μαζί» από το 2002 και η χορηγική τους συνεργασία επεκτάθηκε έως το 2029. Μάλιστα από το 2011, η Audi κατέχει μέρος των μετοχών του διάσημου ποδοσφαιρικού συλλόγου.

ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ AUDI E-TRON

Η παρουσίαση του e-tron έγινε από την Hildegard Wortmann, η οποία είναι μέλος του ΔΣ της Audi, υπεύθυνη για τους τομείς του Μάρκετινγκ και των Πωλήσεων. Από την πλευρά της Μπάγερν στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο θρύλος του ποδοσφαίρου και Πρόεδρος του συλλόγου, Karl-Heinz Rummenigge, καθώς και πρώην διεθνής τερματοφύλακας Oliver Kahn, ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ της Μπάγερν Μονάχου.

Τα ηλεκτρικά e-tron των ποδοσφαιριστών θα συμβάλλουν ώστε ο μέσος όρος ρύπων όλων των Audi που θα παραχωρηθούν στην Μπάγερν να είναι στα 95 g. CO2 ανά km, αντίστοιχος δηλαδή με την υποχρέωση που έχουν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες για το 2020, με βάση τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...