Πίσω στην παραγωγή!

Η Toyota δημιούργησε ένα νέο τμήμα, το οποίο και θα παράγει μηχανικά μέρη για ιστορικά μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας.

  • -
  • -

Πριν από λίγους μήνες, το τμήμα «Heritage» της FCA αποφάσισε να παράγει και πάλι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες για τη Lancia Delta HF Integrale. Μιμούμενη την παραπάνω ενέργεια, η Toyota δημιούργησε το τμήμα GR Heritage Parts, το οποίο και θα κατασκευάζει μηχανικά μέρη που δεν υφίστανται σήμερα και αφορούν ιστορικά μοντέλα της ιαπωνικής εταιρίας. Η αρχή θα γίνει με τις Supra A70 (1986-1993) και Α80 (1993-2002). Όπως είναι απολύτως λογικό, δεν πρόκειται να παράγουν όλα τα μηχανικά μέρη των παραπάνω μοντέλων, αλλά κάποια συγκεκριμένα.

Για παράδειγμα, θα κατασκευάσουν χειρολαβές της πόρτας και μπροστινό σήμα για την Α70, ενώ για την A80 θα παράγουν εμπρός παράθυρα, χειρολαβές και φρένα. Η λίστα θα περιέχει και άλλα στοιχεία, αλλά οι άνθρωποι της Toyota δεν έκρυψαν ότι είναι ανοικτοί σε παραγγελίες. Μάλιστα, σύμφωνα με τη ζήτηση που θα υπάρχει μέσω της σελίδας της Toyota στο διαδίκτυο, θα προχωρούν και στις ανάλογες αποφάσεις για το τι θα κατασκευάσουν στη συνέχεια.

Εκτός από την Toyota, αλλά και την FCA που αναφέραμε παραπάνω, η Mazda, η Lamborghini και η Land Rover έχουν δημιουργήσει ανάλογα τμήματα, παράγοντας συγκεκριμένα μηχανικά μέρη ή βοηθώντας πελάτες με την ανακατασκευή μοντέλων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...