GOCAR Magazine 73: Με θετική ενέργεια!

Νέα χρονιά, με νέο Opel Corsa, τα καλύτερα ηλεκτρικά του 2020 και θετική ενέργεια στο φουλ!

  • -
  • -

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία, έμπνευση και δημιουργία. Στο νέο τεύχος GOCAR Magazine 73 που κρατάτε στα χέρια και… ξεφυλλίζετε στις συσκευές σας, παρουσιάζουμε και δοκιμάζουμε νέα και ενδιαφέροντα μοντέλα, όπως το εντελώς νέο και δυναμικό Opel Corsa, αλλά και το κομψό Audi Q3 Sportback, που συνδυάζει την αισθητική με την ποιότητα.

Ταξιδεύουμε στο εξωτερικό για την πρώτη οδηγική επαφή με το νέο και πολυαναμενόμενο Volkswagen Golf. Βάζουμε στο χέρι το ανανεωμένο Toyota CH-R για μια πρώτη δοκιμή και απολαμβάνουμε την πολυτέλεια του Range Rover Evoque. Δοκιμάζουμε επίσης, σκληροτράχηλο Jeep Cherokee, το DS 3 Crossback, το οποίο αλλάζει τον χάρτη των crossover, αλλά και το πολυτάλαντο αυτόματο diesel SEAT Ateca.

Μια επετειακή έκδοση του MINI Cooper S με τα διακριτικά 60 years, κοσμεί τους δρόμους και τις σελίδες μας. Το Mazda3 αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο της ιαπωνική φιλοσοφία, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, αλλά χωρίς να αγνοεί τον πραγματικό… οδηγό.

Παράλληλα, παρουσιάζουμε σε ένα μεγάλο αφιέρωμα τα 20 ηλεκτρικά που θα έρθουν μέσα στο 2020 και σας παρουσιάζουμε τη μελέτη του Ινστιτούτου Μεταφορών για τα σημεία φόρτισης που θα κατασκευαστούν στο εθνικό μας οδικό δίκτυο.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #73 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Volkswagen Golf

TEST DRIVE

Audi Q3 Sportback 35 TDI S-tronic

DS 3 Crossback 1.2 PureTech 155

Jeep Cherokee 2.2 d AWD

Mazda 3 1.8 SkyActiv D

MINI Cooper S 60 Years Edition

Opel Corsa 1.5d

Range Rover Evoque D180

SEAT Ateca 1.6 TDI DSG

Toyota CH-R 1.8 HSD

TREND CAR

Audi RS5 Coupe & Sportback

Jaguar F-Type

McLaren 620R

Mercedes-Benz GLA

Nissan GT-R50

Porsche Macan GTS

ΘΕΜΑΤΑ

Kia XCeed

Συνέντευξη Χρήστος Παπαγιαννόπουλος

Συνέντευξη Ευάγγελος Μπεκιάρης

VIDEO THEME

Citroen C5 Aircross

Land Rover Defender

Porsche Taycan

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...