Το BMW Group στην έκθεση CES

Η γερμανική εταιρία θα δώσει δυναμικό παρών στην σημαντικότερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο

  • -
  • -

Στις 7- 10 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας η κορυφαία έκθεση τεχνολογίας και η BMW θα δώσει δυναμικό παρών παρουσιάζοντας το όραμα της για την αυτοκίνηση στο μέλλον. Η στρατηγική της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα εστιάζεται στο hastag #ChangeYourPerception (Άλλαξε την αντίληψη σου). Η BMW επιθυμεί να παρουσιάσει τη φιλοσοφία της, αλλά και να καταλάβει τις απαιτήσεις της αυτοκίνησης.

Ανάμεσα στα σημαντικότερα εκθέματα της βαυαρικής εταιρίας θα είναι και η i3 Urban Suite. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο είναι ένα από τα best seller στην κατηγορία, θα προσφέρεται σε μία έκδοση η οποία και θα παρέχει μία νέα εμπειρία στους επιβάτες, με μοναδικές δυνατότητες εξατομίκευσης και επίπεδο άνεσης. Για να συμβεί αυτό, οι τεχνικοί της BMW μεταμόρφωσαν πλήρως το i3, αφήνοντας στο εσωτερικό του μόνο τη θέση του οδηγού και τον πίνακα οργάνων. Όλος ο χώρος έχει αλλάξει τελείως αποκτώντας την αίσθηση ενός ξενοδοχείου. Ο στόχος ήταν η δημιουργία ενός άνετου και πολυτελούς περιβάλλοντος, το οποίο θα προσφέρει τη δυνατότητα στον επιβάτη να χαλαρώσει, να απολαύσει τη διαδρομή ή ακόμα και να εργαστεί στο εσωτερικό του.

Εκτός από τις ανέσεις και τις παροχές του i3, το Urban Suite διαθέτει μία άνετη θέση με footrest για τα πόδια, οθόνη και προσωπικό ηχοσύστημα. Παράλληλα, στο πνεύμα της φιλικής προς το περιβάλλον κατασκευής, διαθέτει πολλά μέρη τα οποία είναι ανακυκλώσιμα.

Για την έκθεση CES στο Λας Βέγκας, η BMW μετέτρεψε αρκετές i3 σε έκδοση Urban Suites και θα κυκλοφορούν στους δρόμους της αμερικανικής πόλης τις ημέρες της έκθεσης. Μάλιστα, όσοι επιθυμούν να ζήσουν την εμπειρία της συγκεκριμένης και ιδιαίτερης i3 θα μπορούν να την ζητήσουν μέσα από τη σχετική εφαρμογή. Η Urban Suite είναι ένα δείγμα του τρόπου σκέψης της BMW για τις μελλοντικές μετακινήσεις, αποδεικνύοντας ότι η πολυτέλεια δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο κατασκευών μεγάλου μεγέθους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...