Off road ή CNG; Το Fiat Panda στην ίδια τιμή

Οι εκδόσεις City Cross και φυσικού αερίου στην τιμή των 11.990 ευρώ

  • -
  • -

Panda εναντίον Panda. Το δημοφιλέστερο μοντέλο της κατηγορίας Α είναι τώρα διαθέσιμο στις εκδόσεις CNG (φυσικού αερίου) και City Cross (SUV look) στην ίδια τιμή πώλησης, στα 11.990 ευρώ. Τόσο το Panda CNG όσο και το City Cross καλύπτονται από την 5ετή (2+3 χρόνια) εγγύηση της Fiat.

Με έμφαση στην οικονομία καυσίμου, έχοντας τη δυνατότητα να καλύψει 100 km με κόστος περίπου 3 ευρώ, το Panda CNG συνεχίζει την μακρά παράδοση της Fiat στα επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα φυσικού αερίου στην Ευρώπη. Παράλληλα με τη δεξαμενή των 12 kg φυσικού αερίου, το Panda CNG εφοδιάζεται και με ρεζερβουάρ βενζίνης 35 λίτρων, δίνοντας τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέγει κατά βούληση το καύσιμο με το οποίο κινείται, εξασφαλίζοντας παράλληλα αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000 km με τη χρήση και των δύο καυσίμων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ FIAT PANDA CNG

Αντίστοιχα, το City Cross βασίζεται στην παράδοση που δημιούργησε η Fiat το 1983 όταν το Panda 4x4 αποτέλεσε το πρώτο τετρακίνητο αυτοκίνητο πόλης. Η έκδοση City Cross χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το σχεδιασμό των προφυλακτήρων και τα προστατευτικά πλαστικά στοιχεία, διαθέτει τον SUV χαρακτήρα της έκδοσης 4x4, αλλά με κίνηση αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς παράλληλα διατηρεί τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και την υψηλή ευελιξία που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της οικογένειας του Fiat Panda.   

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...