Ένα Focus πωλείται κάθε 135 δευτερόλεπτα!

Το compact μοντέλο της Ford διανύει μία εξαιρετική χρονιά

  • -
  • -

Η δημοφιλία του Ford Focus παραμένει σε υψηλά επίπεδα και μάλιστα το 2019 διανύει την καλύτερη χρονιά του από το 2015. Από την αρχή του έτους και μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου έχουν ταξινομηθεί στην Ευρώπη 194.700 Focus, επίδοση που αντιστοιχεί σε μία πώληση κάθε 135 δευτερόλεπτα!

«Πρόκειται για την πιο ευρεία γκάμα που προσφέρεται σε πελάτες αυτής της κατηγορίας και περιλαμβάνει από το 5θυρο Focus μέχρι το wagon και από τo Focus Active μέχρι το ST» δήλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service της Ford Ευρώπης.

Η ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων, αμαξωμάτων και συστημάτων κίνησης του Focus, επεκτείνεται τώρα με το λανσάρισμα του νέου Focus Active X Vignale, ενώ εντός του 2020 θα είναι διαθέσιμοι οι νέοι mild hybrid EcoBoost κινητήρες.

Το Focus EcoBoost Hybrid είναι ένα από τα 14 εξηλεκτρισμένα μοντέλα που θα λανσάρει στην Ευρώπη η Ford μέχρι τα τέλη του 2020. Από αυτά τα οκτώ θα παρουσιαστούν μέσα στη φετινή χρονιά.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΡΙΑ FORD FOCUS ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ST LINE

Έρευνα της Ford αποκαλύπτει ότι το 40% των αγοραστών του νέου Focus θεωρεί το εξωτερικό στυλ ως το πρωταρχικό κριτήριο αγοράς. Την ίδια στιγμή, ένα 20% προσελκύεται περισσότερο από τον εξοπλισμό που περιλαμβάνει προηγμένες τεχνολογίες, όπως Stop & Go, Speed Sign Recognition και Lane-Centring που συμβάλουν στην καλύτερη αντιμετώπιση των οδηγικών καταστάσεων μέσα στην πόλη με τα ασταμάτητα σταμάτα-ξεκίνα.

Η Ford έχει ήδη πουλήσει πάνω από 7 εκατομμύρια Focus στην Ευρώπη από το 1998, όταν και λανσαρίστηκε η πρώτη γενιά, μέχρι και σήμερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...