Πήγαινε με 200 km/h στο αντίθετο ρεύμα!

Η Τροχαία έκανε παράλληλα ελέγχους σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες για υπερβολική ηχορύπανση

  • -
  • -

Αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και οδήγησης για περίοδο άνω των 2 ετών, λόγω συμπλήρωσης βαθμών στο point system, επιβλήθηκε σε 31χρονο αναβάτη μοτοσικλέτας για επικίνδυνη οδήγηση.

Ο συγκεκριμένος συνελήφθη διότι στην περιοχή της Βουλιαγμένης κινείτο με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με υπερβολική ταχύτητα άνω των 200 km/h! Η μοτοσικλέτα δεν έφερε πινακίδα, ενώ ο άνδρας έμπαινε με την μοτοσικλέτα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ενεργώντας συνεχείς και επικίνδυνους ελιγμούς και παραβιάζοντας διαδοχικά τους ερυθρούς σηματοδότες, σε τρεις διαφορετικές διασταυρώσεις. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και στον αναβάτη της επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο 2.440 ευρώ.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 72 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 72 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Στο πλαίσιο δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση αυτοσχέδιων αγώνων και πρόκλησης υπερβολικών θορύβων, καθώς και λοιπών επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα, διαταράσσουν και την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή διακίνηση των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες του διημέρου 27-29.11.2019, ειδικές εξορμήσεις στις περιοχές του Λυκαβηττού και της Βουλιαγμένης, από προσωπικό των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.).

Συνολικά διενεργήθηκαν 552 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν 228 παραβάσεις, επισείουσες διοικητικά πρόστιμα. Αναλυτικά:

Πρόκληση υπερβολικών θορύβων (ηχομέτρηση): -63-

Μη χρήση προστατευτικού κράνους: -46-

Μεμβράνες υαλοπινάκων (φιμέ): -35-

ΚΤΕΟ: -9-

Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: -3-

Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: -2-

Στέρηση ασφάλισης οχήματος: -2-

Επικίνδυνοι ελιγμοί: -1-

Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: -67-

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...