Vive la France!

Οι Γάλλοι κάνουν την επανάστασή τους για μια ακόμα φορά και μας εντυπωσιάζουν με τα νέα Peugeot 208 και Renault Clio

  • -
  • -

Στο νέο GOCAR Magazine 72 το νέο Peugeot 208 μας σαγηνεύει με την αισθητική του, αλλά δεν μένει μόνο εκεί, αφού έχει το πακέτο για να πρωταγωνιστήσει. Απέναντί του βρίσκει το επίσης ολοκληρωμένο Renault Clio, το οποίο είναι περισσότερα, απ’ όσο η εμφάνισή του μαρτυρά.

Δοκιμάζουμε επίσης, το Skoda Kamiq, που φέρνει νέα δεδομένα στην κατηγορία των crossover. Το Nissan Qashqai με τον ισχυρό diesel κινητήρα και την τετρακίνηση, προσφέρει τα πάντα σε ένα πακέτο, ενώ το Volkswagen Polo 1.5 TSI χαρίζει επιδόσεις και χαρακτήρα στο μικρό γερμανικό μοντέλο.

Πετάξαμε -στην κυριολεξία- για να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα Skoda Octavia, να τιθασεύσουμε τα πολλά άλογα των μοντέλων Audi RS, ενώ παραμείναμε εγκρατείς με το γκάζι πίσω από το τιμόνι του αμιγώς ηλεκτρικού SEAT Mii electric.

Δοκιμάσαμε επί ελληνικού εδάφους τη νέα BMW 118i με την κίνηση εμπρός και στρίψαμε στην πίστα τα ισχυρότερα MINI John Cooper Works. Από την άλλη ταξιδέψαμε με το οικονομικό Citroen Berlingo που παραδίδει μαθήματα ευρυχωρία και χωροταξίας.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #72 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

MINI John Cooper Works

SEAT Mii electric

 

TEST DRIVE

BMW 118i auto

Citroen Berlingo 1.5 BlueHDi

Nissan Qashqai 1.7 Blue dCi 4x4

Peugeot 208 1.2 PureTech 100

Renault Clio 1.5 Blue dCi

Skoda Kamiq 1.0 TSI

Volkswagen Polo 1.5 TSI Evo

 

TREND CAR

Aston Martin DBX

Audi E-TRON Sportback

BMW 2 Series Gran Coupe

Ford Mustang MACH-E

Hyundai i10

Skoda Octavia

 

ΘΕΜΑΤΑ

Audi RS 25 Years

Συνέντευξη Bernhard Maier

Συνέντευξη Zdenek Hrib

 

VIDEO THEME

Koenigsegg Regera Record

Tesla Cybertruck

Volkswagen ID.R

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...