Νέοι σταθμοί διοδίων σε Θεσσαλονίκη και Εγνατία Οδό

Οι τιμές ανά σταθμό και ανά τύπο οχήματος

  • -
  • -

Το πρωί της Τετάρτης 20 Νοεμβρίου τέθηκε σε λειτουργία ο νέος σταθμός διοδίων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Το κόστος ανά διέλευση για τα δίκυκλα ορίστηκε στο 0,30€ και για τα επιβατικά ΙΧ στο 0,50€.

Παράλληλα, στο ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε ορίστηκαν οι τιμές διοδίων για τους σταθμούς Ασπροβάλτας (σε λειτουργία από τις 4 Δεκεμβρίου 2019) και Στρυμωνικού (σε λειτουργία από 15 Ιανουαρίου 2020), ενώ αναπροσαρμόζονται οι τιμές στους υπόλοιπους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού.

Αναλυτικά οι τιμές των διοδίων ανά σταθμό και τύπος οχήματος

 

Πότε τίθενται σε ισχύ οι νέες τιμές των διοδίων:

Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης των διοδίων για το τμήμα Α/Κ Καλοχωρίου - Α/Κ Ευκαρπίας, Μετωπικός Σταθμός Θεσσαλονίκης, ορίζεται το νωρίτερο η 18/11/2019.

Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης του αναπροσαρμοσμένου τιμήματος για τα τμήματα Α/Κ Δυτ. Σιάτιστας - Α/Κ Βέροιας, Μετωπικός Σταθμός Πολυμύλου ορίζεται το νωρίτερο η 18/11/2019.

Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης του αναπροσαρμοσμένου τιμήματος για το τμήμα Α/Κ Βέροιας - Α/Κ Καλοχωρίου, Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Μαλγάρων, ορίζεται το νωρίτερο η 18/11/2019.

Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης των διοδίων για το τμήμα Α/Κ Ρεντίνας - Α/Κ Στρυμόνα, Μετωπικός Σταθμός Ασπροβάλτας, ορίζεται η 4/12/2019.

Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης του αναπροσαρμοσμένου τιμήματος για το τμήμα Α/Κ Ευκαρπίας - Α/Κ Ρεντίνας, Μετωπικός Σταθμός Ανάληψης, ορίζεται η 4/12/2019.

Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης των διοδίων για το τμήμα Α/Κ Λαγκαδά - Α/Κ Στρυμονικού, Μετωπικός Σταθμός Στρυμονικού, ορίζεται η 15/1/2020.

Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης του αναπροσαρμοσμένου τιμήματος για το τμήμα Α/Κ Στρυμονικού - Μεθοριακός Σταθμός Προμαχώνας, Μετωπικός Σταθμός Προμαχώνα, ορίζεται η 15/1/2020.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...