Η Nissan υποστηρίζει την Ιαπωνική εβδομάδα στην Αθήνα

Χορηγός της «Japan Week» θα είναι η ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής φίρμας

  • -
  • -
Η Nissan υποστηρίζει την Ιαπωνική εβδομάδα στην Αθήνα
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Την Ιαπωνική Εβδομάδα («Japan Week») που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, από τις 23 έως τις 28 Νοεμβρίου 2019, στο πλαίσιο του εορτασμού της 120ης επετείου των διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ιαπωνίας (1899-2019), υποστηρίζει ως χορηγός η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Πάνω από 700 Ιάπωνες καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν για έξι μέρες, θεατρικά δρώμενα, μουσικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, εργαστήρια παραδοσιακών τεχνών, καθώς και θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις σε σχολεία και γηροκομεία της πόλης, στο πλαίσιο προγράμματος ανταλλαγής.

Η Ιαπωνική Εβδομάδα («Japan Week») συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Αθηναίων και τον οργανισμό International Friendship Foundation (IFF) με την υποστήριξη του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων), ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου.

H συγκεκριμένη χορηγία έχει συμβολικό και ταυτόχρονα  τιμητικό χαρακτήρα για τη Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., καθώς αντιπροσωπεύει την ιαπωνική φίρμα αυτοκινήτων από το 1961. Περισσότερες πληροφορίες για την Ιαπωνική εβδομάδα είναι διαθέσιμες στο www.japanweekathens.com  

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...