Δείτε τα 4 από τα TOP 20 ΜΟΝΤΕΛΑ που ΔΕΝ είναι SUV

16 από τα 20 Δημοφιλή Μοντέλα του gocar.gr ανήκουν στην κατηγορία των SUV

  • -
  • -

Το ενδιαφέρον για τα SUV έχει κορυφωθεί σε κάθε επίπεδο. Στο gocar.gr αυτό αποτυπώνεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στη λίστα με τα 20 πιο δημοφιλή μοντέλα. Μια λίστα που προκύπτει αυτόματα, σύμφωνα με τις αναζητήσεις για πληροφορίες, άρθρα, video τιμές και εξοπλισμούς που κάνατε εσείς οι αναγνώστες μας τις τελευταίες 7 ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Σήμερα, ενδεικτικό είναι ότι από τα 20 πιο δημοφιλή μοντέλα, μόνο τα 4 δεν ανήκουν στην κατηγορία των SUV! Πρόκειται για το Peugeot 208, το οποίο μάλιστα βρίσκεται μέσα στη δεκάδα (!), το Renault Clio στην 11η θέση, το Volkswagen Golf δύο θέσεις πίσω του και το Ford Focus ST στη 15η, ίσως το πιο εντυπωσιακό επίτευγμα καθώς είναι πιο ειδική έκδοση, σε αντίθεση με τα άλλα τρία που είναι σε δύο δυνατές κατηγορίες της αγοράς (σουπερμίνι και μικρομεσαία).

Και μην ξεχνάτε πως στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε ένα νέο μοντέλο μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς. Επίσης, μπορείτε να συγκρίνετε έως και 4 διαφορετικά μοντέλα στην ενότητα ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...