Πρεμιέρα για το νέο VW Golf στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019»

Στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019» το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο VW Golf, αλλά και μία σειρά από νέα μοντέλα της γερμανικής εταιρίας.

  • -
  • -

Μεγάλη πρεμιέρα για τους φίλους του αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Μόλις δύο εβδομάδες μετά την παγκόσμια αποκάλυψη του VW Golf στην έδρα της Volkswagen στο Wolfsburg, η νεότερη γενιά του θρυλικού μοντέλου θα βρίσκεται στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019» που ανοίγει τις πύλες της στο τέλος της εβδομάδας. Αισίως στην 8η γενιά του, το νέο Golf, ένα μοντέλο θρύλος με περισσότερες από 35 εκατομμύρια πωλήσεις σε 45 χρόνια, έρχεται στην ψηφιακή εποχή. Διασυνδεδεμένο, προνοητικό, ευφυές, εξηλεκτρισμένο. Μάλιστα, το ελληνικό κοινό θα είναι το πρώτο που θα το δει από κοντά, πριν από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους.

Όμως, το νέο Golf δεν θα είναι η μοναδική πρεμιέρα για τη Volkswagen στην έκθεση της «Αυτοκίνησης 2019». Παράλληλα, την πανελλήνια πρεμιέρα τους θα κάνουν πέντε ακόμα μοντέλα. Δύο από αυτά είναι πολύ ιδιαίτερες εκδόσεις του best-seller T-Roc, του compact SUV της μάρκας:

Το νέο T-Roc R, ισχυρό όσο ένα γνήσιο σπορ μοντέλο, πρακτικό όσο ένα ευέλικτο SUV. Με ισχύ 300 ίππων το compact και δυναμικό T-Roc R επιταχύνει από στάση έως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα - χωρίς ηλεκτρονικό περιορισμό - φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

Το νέο T-Roc Cabriolet, ένα μοντέλο που ανοίγει νέους ορίζοντες στα SUV. Ως το πρώτο cabriolet μοντέλο στα compact SUV, το νέο T-Roc Cabriolet συνδυάζει την εμφάνιση και τη δυναμική των «συμβατικών» SUV με τη μοναδική οδηγική εμπειρία ενός μοντέλου χωρίς οροφή. Ένα μοντέλο που ιδίως στην Ελλάδα, αναμένεται να αγαπηθεί πολύ!

Δίπλα σε αυτά, μία νέα έκδοση του Volkswagen Tiguan, του μεσαίου SUV που το 2018 αναδείχθηκε στο παγκόσμιο best-seller για τη Volkswagen:

Το νέο Tiguan Allspace, με μεγαλύτερες διαστάσεις από το «κλασσικό» Tiguan, που προσφέρει όλες τις παραδοσιακές αξίες του μοντέλου σε συνδυασμό με αυξημένη ευρυχωρία, έξυπνη διαρρύθμιση και δυνατότητα άνετης φιλοξενίας επτά επιβατών!

Τέλος, με τη Volkswagen να δηλώνει αλλά και να είναι έτοιμη για την εποχή της ηλεκτροκίνησης, ιδιαίτερα βαρύτητα αποκτούν δύο ακόμα πρεμιέρες για τη μάρκα. Πρόκειται για δύο ηλεκτρικές ή εξηλεκτρισμένες εκδόσεις μοντέλων, που κάνουν το ντεμπούτο τους στην έκθεση της «Αυτοκίνησης 2019».

Το νέο e-up! με αυτονομία 260 χλμ., που φιλοδοξεί να γίνει η πιο ρεαλιστική και προσιτή επιλογή compact διαστάσεων σε μια νέα και διαρκώς εξελισσόμενη αγορά. Με αυξημένη πλέον αυτονομία, το νέο e-up! μπορεί να αποδειχθεί το ιδανικό όχημα για οικονομική μετακίνηση όχι μόνο στην πόλη αλλά και έξω από αυτήν!

Το νέο Passat GTE, η plug-in υβριδική έκδοση του νέου μοντέλου που δικαιωματικά τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας. Το Passat GTE συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης με τα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου ικανού να καλύψει μεγάλες αποστάσεις με άνεση και ασφάλεια, παράλληλα με εντυπωσιακές επιδόσεις και μοναδική οικονομία. Ως αποτέλεσμα, ένα μοντέλο από τα πλέον ιδιαίτερα και απολαυστικά στην οδήγηση, που είναι διαθέσιμα σήμερα.

Η παρουσία της Volkswagen στην «Αυτοκίνηση 2019» ολοκληρώνεται με το best-seller της μάρκας στην Ελλάδα. Το Polo, δηλώνει «παρών» με 3 διαφορετικές προτάσεις, προβάλλοντας τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του:

Polo TGI, με καύσιμο το φυσικό αέριο για κορυφαία οικονομία.

Polo TSI R-Line για πιο σπορ παρουσία και αίσθηση.

Polo GTI για κορυφαίες επιδόσεις σε ένα μοντέλο που νιώθει το ίδιο άνετα στην πόλη, στον αυτοκινητόδρομο, στους επαρχιακούς δρόμους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες της μάρκας θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το προωθητικό πρόγραμμα DealDaysbyVolkswagen, για την απόκτηση ενός μοντέλου της Volkswagen σε προνομιακές τιμές.

Η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019» διοργανώνεται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό (πρώην Δυτικός Αερολιμένας Αθηνών). Θα διαρκέσει 9-17 Νοεμβρίου, με ώρες λειτουργίας τις καθημερινές 15:00-21:00 και τα Σαββατοκύριακα 10:00-21:00.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...