O Idris Elba θα αποκαλύψει το ηλεκτρικό SUV της Ford

Ο Βρετανός ηθοποιός είχε εργαστεί στη Ford σε νεαρή ηλικία

  • -
  • -

Τον Idris Elba επέλεξε η Ford ως πρεσβευτή ενόψει της παρουσίασης του νέου της ηλεκτρικού SUV. O 47χρονος Βρετανός ηθοποιός έχει συνδέσει το όνομά του με τη συγκεκριμένη μάρκα και στο παρελθόν, ως εργαζόμενος στο εργοστάσιο της Ford στο Dagenham του Λονδίνου.

«Ο πατέρας μου επίσης εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο επί χρόνια, οπότε η Ford είναι στο αίμα μου. Το να συμμετέχω λοιπόν σε αυτό το project είναι σαν να ολοκληρώνεται ένας κύκλος για μένα», δήλωσε ο Elba.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 71 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 71 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Η αποκάλυψη του ηλεκτρικού SUV θα γίνει στο Λος Άντζελες στις 18 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου που διεξάγεται κάθε χρόνο στην μεγαλούπολη των ΗΠΑ.

Για τη δημιουργία του οι σχεδιαστές αλλά και οι μηχανικοί της Ford εμπνεύστηκαν από την Mustang, καθώς το νέο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο αντλεί αισθητικά στοιχεία από το σπορ μοντέλο, ενώ δεν θα υστερεί σε επιδόσεις. Η αυτονομία του με μία φόρτιση θα αγγίζει τα 600 km (σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP), γεγονός που θα του δίνει αβαντάζ έναντι αρκετών ανταγωνιστών του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...