Ζήσε την περιπέτεια!

Δυναμικό, με άποψη και χαρακτήρα, το νέο Kia XCeed δείχνει το ιδανικό αυτοκίνητο να σε ταξιδέψει σε νέες περιπέτειες. Το δοκιμάζουμε στο νέο τεύχος GOCAR Magazine 71

  • -
  • -

Το νέο Kia XCeed μας απογείωσε τη διάθεση και εμείς πετάξαμε -στην κυριολεξία- μαζί του, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή πίσω από το τιμόνι του στο νέο τεύχος GOCAR Magazine 71. Οδηγήσαμε επί ελληνικού εδάφους το νέο Renault Clio που ανέβηκε επίπεδο σε όλους του τομείς.

Στην Ελλάδα επίσης έγινε και η πανευρωπαϊκή πρεμιέρα του Renault Captur που βασίζεται στο τρίπτυχο, σχεδίαση, εξατομίκευση, τεχνολογία και φιλοδοξεί να αλώσει την κατηγορία των B-SUV. Πεταχτήκαμε μέχρι την Πορτογαλία για να βάλουμε στο χέρι το πολυαναμενόμενο Peugeot 208, για το οποίο έχουμε να πούμε (γράψουμε) πολλά.

Στο εξωτερικό έγινε και η πρώτη οδήγηση του μικρού γερμανικού δυναμίτη, του Volkswagen T-Roc R. Με ακόμα μια πρεμιέρα αυτό το μήνα ήρθε η γερμανική εταιρεία, ενός μεγαλύτερου αυτοκινήτου όμως, του Volkswagen Passat.

Το Nissan Micra 1.0T XTronic προάγει την άνεση, με τους Ιάπωνες να διδάσκουν πώς φτιάχνεις αυτόματα κιβώτια. Αυτόματο είναι και το ευρύχωρο Suzuki SX4 S-Cross που δοκιμάζουμε στο νέο τεύχος. Ταξιδέψαμε στην Ελλάδα με το πολυεργαλείο Mitsubishi L200 και σκαρφαλώσαμε στα βουνά με τις KTM και Husqvarna.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #71 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Mitsubishi L200

Peugeot 208

Renault Captur

Renault Clio

Volkswagen Passat

Volkswagen T-Roc R

TEST DRIVE

Kia XCeed 1.4 T-GDI

Nissan Micra 1.0 IG-T XTronic

Suzuki SX4 S-Cross 1.4T auto

TREND CAR

Audi RS Q3 & RS Q3 Sportback

Hyundai i30 N Project C

Uniti One

Volkswagen Golf

Volvo XC40 Recharge

ΘΕΜΑΤΑ

Off Road KTM & Husqvarna

Συνέντευξη Jost Capito

Συνέντευξη Γιάννης Αληγιζάκης

VIDEO THEME

Hankook ελαστικά

Audi Sounds

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...