Εφαρμογή της AXA για άμεση καταγραφή τροχαίου ατυχήματος

Δεν χρειάζεται να περιμένεις πραγματογνώμονα της εταιρείας

  • -
  • -

Τις νέες υπηρεσίες για απλή και γρήγορη ασφάλιση παρουσίασε η ΑΧΑ. Με το πακέτο των νέων λύσεων η ασφαλιστική εταιρεία απλοποιεί τις διαδικασίες. Ειδικά για την ασφάλιση οχημάτων, λανσάρεται η υπηρεσία MyAXAway – Αυτοκίνητο.

Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, ο ασφαλισμένος δεν χρειάζεται να περιμένει τους ειδικούς συνεργάτες να βρεθούν στο σημείο του περιστατικού για την καταγραφή της ζημιάς, αφού πλέον μπορεί να επικοινωνήσει ο ίδιος μέσω της ειδικής εφαρμογής της ΑΧΑ με την εταιρεία, να δηλώσει το συμβάν μέσω της κάμερας του κινητού του, να καταγράψει τις ζημιές των εμπλεκόμενων οχημάτων, να σταλούν οι φωτογραφίες της άδειας κυκλοφορίας στην εταιρεία, να λάβει τη δήλωση ατυχήματος και να την αποδεχτεί από την οθόνη του κινητού του και να ξεκινήσει η διαδικασία αποζημίωσης. Όλη η διαδικασία διαρκεί περίπου 10’.

«Στην ΑΧΑ αντιμετωπίζουμε τους ασφαλισμένους μας ως συμμάχους και αυτή η φιλοσοφία διαπνέει τις νέες μας υπηρεσίες», δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ασφαλιστικής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...