“Βασιλικά” διαπιστευτήρια για το νέο Opel Corsa

Η έκτη γενιά του best-seller της Opel βρίσκεται ήδη στη γραμμή παραγωγής του ισπανικού εργοστασίου του ομίλου PSA, στη Σαραγόσα

  • -
  • -

To σήμα για την έναρξη της μαζικής παραγωγής της έκτης γενιάς του Opel Corsa στο εργοστάσιο του ομίλου PSA στη Σαραγόσα έδωσαν από κοινού ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος ΣΤ’, ο Πρόεδρος του ΔΣ του ομίλου PSA, Carlos Tavares, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Opel, Michael Lohscheller, στο πλαίσιο ειδικής τελετής.

«Το Corsa είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της πρόσφατης ιστορίας με περίπου 14 εκατομμύρια πωλήσεις τα τελευταία 37 χρόνια και ταυτόχρονα θεωρείται ορόσημο στη στρατηγική εξηλεκτρισμού μας. Από τις αρχές του 2020, θα κατασκευάζουμε και το Corsa-e στη Σαραγόσα. Το Corsa-e θα είναι το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό Opel “Ευρωπαϊκής παραγωγής”. Αυτό καθιστά σαφές ότι φέρνουμε το μέλλον στο εργοστάσιο της Σαραγόσας με το νέο Corsa – και ότι η Opel γίνεται ηλεκτρική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Michael Lohscheller στο περιθώριο της εκδήλωσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ OPEL CORSA


Το νέο Corsa είναι από τα πιο αεροδυναμικά της κατηγορίας του, αισθητά ελαφρύτερο από τον προκάτοχό του, ενώ διατίθεται με αποδοτικούς κινητήρες οι οποίοι προσφέρουν χαμηλότερες τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2.

Η ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου, Corsa-e, τέλος, θα έχει απόδοση 136 άλογα, θα απολαμβάνει ηλεκτρική αυτονομία 330 km, ενώ συνιστά τον σημαιοφόρο της μάρκας για δυναμικό μπάσιμο στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...