H BMW Ελλάς "μειώνει" για τα ηλεκτρικά το ΦΠΑ στο 14%

Η προσφορά αφορά το αμιγώς ηλεκτρικό i3 και τα plug-in υβριδικά

  • -
  • -

Στην κουβέντα που έχει ανοίξει για την κρατική επιδότηση προκειμένου να αναπτυχθεί η ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, η BMW «απαντά» με τα δικά της κίνητρα. Σε συνεργασία με την BMW Financial Services, επιδοτούν την τιμή των ηλεκτροκίνητων μοντέλων (100% ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά) με ποσό αντίστοιχο της μείωσης του συντελεστή ΦΠΑ από το 24% στο 14%.

Tαυτόχρονα προσφέρουν προνομιακούς όρους χρηματοδότησης με επιτόκιο 3,9%, μέσω του προγράμματος «Electrified ALL INCLUSIVE», το οποίο εξασφαλίζει:

Προνομιακό επιτόκιο χρηματοδότησης 3,9% (ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128 / 1975).

Διάρκεια έως 48 μήνες.

Ασφάλιση και Επέκταση Εγγύησης, άτοκα.

Με την ολοκλήρωση της διάρκειας των μηνιαίων δόσεων, απομένει μία τελευταία μεγάλη δόση για την οποία το πρόγραμμα εξασφαλίζει τις παρακάτω επιλογές:

Εξόφληση και απόκτηση του οχήματος,

Επιστροφή του οχήματός στην BMW Financial Services ή

Αναχρηματοδότηση της τελευταίας μεγάλης δόσης για διάρκεια έως 48 μήνες.

ΠΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Τα κίνητρα αγοράς αφορούν στα ηλεκτρικά BMW i3 και BMW i3s, καθώς και σε όλη τη γκάμα των διαθέσιμων Plug-in υβριδικών μοντέλων νέας γενιάς (Σειρά 2 Active Tourer, Σειρά 3, Σειρά 5, Χ3, Χ5 και Σειρά 7) και θα ισχύσουν για παραγγελίες λιανικής πώλησης έως 31/12/2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW ή να καλέσουν στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών του BMW Group Hellas στο τηλέφωνο 210-9118 000.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...