MERCEDES-BENZ Ελλάς: Κρατάμε το δάσος ζωντανό

Ενεργή υποστήριξη στην προστασία της Φολόης

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz Ελλάς είναι μια από τις εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου που αναπτύσσει πρωτοβουλίες και δραστηριότητες με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Η τελευταία της ενέργεια με σύνθημα ’’Κρατάμε το δάσος ζωντανό’’ αφορά στην ενεργή υποστήριξη του έργου της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (Ε.Ε.Π.Φ.) για την αποκατάσταση και προστασία ενός μοναδικού ελληνικού δάσους, του δάσους της Φολόης στην Πελοπόννησο. Στόχος, σύμφωνα με τη Mercedes-Benz Ελλάς, αποτελεί η διατήρηση της φυσικής μας κληρονομιάς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δημιουργία δασικών μονοπατιών, δραστηριότητες διατήρησης της βιοποικιλότητας, προμήθεια εξοπλισμού πυροφύλαξης, σεμινάρια δασοπυρόσβεσης, απομάκρυνση απορριμμάτων και άλλα έργα.

Ταυτόχρονα, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της να έρθουν πιο κοντά στην ελληνική φύση και να συμβάλλουν στην προστασία της με ευχάριστο και οργανωμένο τρόπο, η εταιρεία δημιούργησε το Mercedes-Benz Trekking Club. Τα μέλη του καλούνται να… ’’κρατήσουν το δάσος ζωντανό’’ περπατώντας σε υπάρχοντα δασικά μονοπάτια και συμμετέχοντας σε οργανωμένες αποδράσεις, επιμορφωτικές ξεναγήσεις και υπαίθριες εκδηλώσεις όπως πικ-νικ, off-road δοκιμές οδήγησης, ποδηλατικές διαδρομές και πολλά άλλα.

Αν είστε κάτοχοι επιβατικού αυτοκινήτου Mercedes-Benz και θέλετε να γίνετε μέλη του Mercedes-Benz Trekking Club επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ή καλέστε την αποκλειστική γραμμή επικοινωνίας: 210 9287400.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...