Μεγάλος διαγωνισμός από τη Ducati

O διαγωνισμός ξεκίνησε ήδη και ολοκληρώνεται στις 16 Δεκεμβρίου 2019

  • -
  • -

Να συμμετέχουν στο διαγωνισμόJoin Ducati” ώστε να διεκδικήσουν πλούσια δώρα καλεί η Ducati τους κατόχους μιας μοτοσικλέτας, η οποία φέρει την υπογραφή της μάρκας. Ο διαγωνισμός ήδη «τρέχει» ήδη και λήγει στις 16 Δεκεμβρίου 2019.

Ο μεγάλος νικητής θα γίνει ο ευτυχής αναβάτης μιας Ducati Hypermotard 950 με ιδιαίτερα γραφικά, πιστό αντίγραφο του πρωτότυπου που παρουσίασε η Ducati στο διαγωνισμό Concorso dEleganza Villad’ Este2019, το οποίο κατέκτησε το πρώτο βραβείο. Η μοτοσυκλέτα φέρει γραφικά δημιουργία του Centro Stile Ducati, εμπνευσμένα από μοντέρνα αστικά graffiti.

Οι τρεις επόμενοι νικητές θα λάβουν από ένα πακέτο φιλοξενίας για το Grand Prix του MotoGP στη Χερέθ, στην Ισπανία, το 2020. Τα πακέτα, για δύο άτομα έκαστο, καλύπτουν διαμονή, VIP φιλοξενία, πρόσβαση στα πλέον αποκλειστικά σημεία της πίστας και των πιτς και φυσικά συνάντηση με τους αναβάτες της ομάδας.

Δεκαπέντε ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίγραφο σε κλίμακα 1:8 του πρωτότυπου της Hypermotard 950 που βραβεύτηκε στο  Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2019, ενώ δέκα ακόμη θα κερδίσουν από ένα σακίδιο πλάτης Redline B2, σχεδιασμένο από την Ogio ειδικά για τη Ducati.

Για να λάβει κάποιος μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να επισκεφθεί το site της Ducati στη διεύθυνση ( ducati.com/ww/en/home/join-ducati ) και να καταχωρήσει τα έγγραφα ιδιοκτησίας της μοτοσικλέτας του του. Όσες περισσότερες μοτοσικλέτες από το  Borgo Panigale έχει στην κατοχή του, τόσο περισσότερες οι πιθανότητές του να κερδίσει κάποιο από τα δώρα.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...