Τα δύο πρωτότυπα της Suzuki που θα δούμε στο Τόκιο

Το όραμα της μάρκας είναι να καταστήσει τις μετακινήσεις των επιβατών διασκεδαστικές

  • -
  • -

Με δύο πρωτότυπα μοντέλα αναμένεται να δώσει η Suzuki το «παρών» στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο, η οποία θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης, το διάστημα 24 Οκτωβρίου με 4 Νοεμβρίου.

Με κεντρική θεματική “Waku Waku Switch for Everyone” (σ.σ. η φράση Waku Waku συνιστά ονοματοποιία που δηλώνει τον ενθουσιασμό για κάτι που έπεται), η Suzuki θα παρουσιάσει το όραμά της για την εξέλιξη πολύτιμων προϊόντων που χαροποιούν τους πελάτες.  Τα προϊόντα αυτά αφορούν την αυτοκινητοβιομηχανία, την κατασκευή μοτοσικλετών και κινητήρες σκαφών.

Το 2020, επίσης, η Suzuki γιορτάζει τη συμπλήρωση 100 χρόνων, και ως εκ τούτου στοχεύει στο λανσάρισμα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία, όπως υποστηρίζει η μάρκα, «θα εγκαινιάσουν έναν νέο λαμπρό αιώνα».

Όσον αφορά τα πρωτότυπα που θα παρουσιαστούν στο Σαλόνι του Τόκιο, αυτά είναι ένα compact plug-in υβριδικό αυτοκίνητο με την κωδική ονομασία “Waku Spo”, καθώς και ένα ευρύχωρο φορητό δωμάτιο, το οποίο θα ονομάζεται “Hanare”.

To πρώτο είναι κατασκευασμένο για να καταστήσει τις καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών ευχάριστες. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πόλης, πολλά τμήματα που οποίου (μπροστινή μάσκα, αμάξωμα και ταμπλό) θα μπορούν να εναλλάσσονται.


Περί Hanare (μτφρ. Εξοχική κατοικία) ο λόγος, το φορητό αυτό δωμάτιο θα αξιοποιεί την προηγμένη ρομποτική και την τεχνική νοημοσύνη, χωρίς να παραγκωνίζονται οι αξίες της "προσωπικής διασύνδεσης" και των "ατομικών ενδιαφερόντων". Πρόκειται για ένα αυτόνομο όχημα, το οποίο επαναπροσδιορίζει τις προοπτικές κατοχής ενός αυτοκινήτου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...