Απεργιακό "χάος" την Τετάρτη: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜM

Τα ΜΜM που τραβάνε χειρόφρενο

  • -
  • -

Σε απεργιακό κλοιό θα βρεθεί αύριο, Τετάρτη 2/10, η χώρα μετά το κάλεσμα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) σε γενική απεργία κατά του εργασιακού και συνδικαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο, όπως υποστηρίζει η συνομοσπονδία, «περιέχει δυσμενείς διατάξεις».

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της Τετάρτης, οι συρμοί στις γραμμές 1 (ΗΣΑΠ), 2 και 3 (Μετρό), λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη πανελλαδική απεργία. Επιπροσθέτως, "χειρόφρενο θα τραβήξουν" και τα τρένα, συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού.

Στον αντίποδα, τόσο τα λεωφορεία όσο και τα τρόλεϊ θα κυκλοφορούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Στη στάση εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις λεωφορειακές γραμμές Express που εξυπηρετούν το αεροδρόμιοΤο Τραμ θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως  τις 3 το απόγευμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών (ΣΕΛΜΑ), ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο 3ωρης στάσης εργασίας από τις 12:00 έως 15:00 και την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, εφόσον δεν ικανοποιηθεί το αίτημα για υπογραφή ΣΣΕ.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...