Το νέο υπερσύγχρονο Στούντιο Σχεδιασμού της Jaguar (video)

Οι προηγμένες τεχνολογίες και το φιλικό περιβάλλον αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας

  • -
  • -

Σε μια νέα εποχή μεταβαίνει η Jaguar, χάρη στο νεοσύστατο υπερσύγχρονο Στούντιο Σχεδιασμού της στο Γιόρκσαϊρ του Ην. Βασιλείου, το όποιο, όπως αναφέρει η ίδια, θα είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά παγκοσμίως.

Η «καρδιά» της νέας μονάδας θα χτυπά στο “Heart Space”, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του Studio και αποτελεί έναν κόμβο συνεργασίας και σύζευξης απόψεων μεταξύ των διάφορων εξειδικευμένων ομάδων σχεδιασμού της φίρμας.

Γύρω από τον εν λόγω χώρο θα υπάρχουν ειδικά τμήματα διάφορων αρμοδιοτήτων, που θα επικεντρώνονται τόσο στον εξωτερικό και εσωτερικό σχεδιασμό των μοντέλων όσο και την εξέλιξη χρωμάτων και μιας ποικιλίας υλικών.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤO JAGUAR E-PACE P250 AWD AUTO

Παράλληλα, για την εξασφάλιση ύψιστης ακρίβειας στην εξέλιξη των συστημάτων υιοθετούνται τεχνικές μοντελοποίησης, και εικονικής πραγματικότητας, ενώ περαιτέρω διευκόλυνση και επιτάχυνση των διαδικασιών θα προσφέρει και ένας ψηφιακός πίνακας ανάλυσης 4K.

«Επιστρατεύσαμε κάθε μέλος της ομάδας σχεδιασμού προκειμένου να δημιουργήσουμε το νέο μας σπίτι όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία-κλειδί η οποία συμβαδίζει με το ήθος μας, θέλοντας να ενθαρρύνουμε τη συνεργασία μεταξύ ετερογενών ομάδων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Alister Whelan, Επικεφαλής Εσωτερικού Σχεδιασμού της μάρκας».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...