Υπουργείο Μεταφορών: Στο τραπέζι οι κανόνες για τα Ιστορικά Οχήματα

Τέθηκαν οι βάσεις για την απομάκρυνση των μαύρων σκιών αναφορικά με την κίνηση και την πιστοποίηση των οχημάτων ιστορικού ενδιαφέροντος

  • -
  • -

Η κυκλοφορία και η πιστοποίηση των Ιστορικών Οχημάτων ήταν το θέμα συζήτησης που κυριάρχησε σε ευρεία σύσκεψη υπό τον Υφυπουργό Μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανταλλαγή απόψεων είχαν οι πρόεδροι της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (Ο.Μ.Α.Ε.) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας (Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α.), Δημήτρης Μιχελακάκης και Δημήτρης Βερναρδάκης αντίστοιχα, καθώς και ο πρόεδρος της ΦΙΛ.ΠΑ., Παναγιώτης Φωτεινόπουλος.

Η συνάντηση είχε προπαρασκευαστικό πρόσημο, ώστε να τεθούν οι βάσεις για τη θεσμοθέτηση των περαιτέρω κινήσεων που θα επιτρέψουν την απομάκρυνση των «μαύρων σκιών» σχετικά με την κίνηση και την πιστοποίηση των ιστορικών οχημάτων, διευκολύνοντας τους κατόχους τους.

Στη σύσκεψη έδωσαν το «παρών» -μεταξύ άλλων- ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στελέχη της Διεύθυνσης Μεταφορών του υπουργείου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...