Audi A6, A7 και Q8 με 408 ίππους από την ABT

Τα τρία μεγάλα μοντέλα της Audi απολαμβάνουν 68 επιπλέον ίππους, ενώ η ροπή φτάνει τα 550 Nm

  • -
  • -

Τα Audi A6, A7 και Q8 συγκροτούν μία τριάδα premium μοντέλων, με το καθένα να ικανοποιεί διαφορετικές ανάγκες. Κοινό σημείο, ωστόσο, αποτελεί ο 3.0 TFSI κινητήρας ο οποίος αποδίδει 340 ίππους.

Πρόκειται για μια συναρπαστική ισχύ, η οποία χάρη στον βελτιωτικό οίκο “ABT Sportsline” μπορεί να σπάσει το… φράγμα των 400 αλόγων. Συγκεκριμένα, το πακέτο αναβάθμισης “ABT Power” προσθέτει 68 ίππους, αυξάνοντας την ισχύ από τους 340 στους 408, ενώ η ροπή εκτοξεύεται από τα 500 Nm στα 550.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ AUDI A1 SPORTBACK 40 TFSI S TRONIC S-LINE




Επιπροσθέτως, οι λάτρεις του Q8 μπορούν να επωφεληθούν από τη μονάδα ελέγχου ανάρτησης της ABT, η οποία ενσωματώνεται στην αερανάρτηση του πολυτελούς SUV προσφέροντάς του μια πιο σπορ ρύθμιση. Επίσης, ένα αεροδυναμικό πακέτο εξοπλισμού, κάποιες εσωτερικές αναβαθμίσεις, καθώς και μια ευρεία γκάμα τροχών με δυνατότητα εξατομίκευσης προσφέρονται και στα τρία μοντέλα.

Σημειώνεται πως οι αναβαθμίσεις στην ισχύ των μοντέλων συνιστούν ένα ενδελεχές "καλιμπράρισμα" μέσω δυναμομετρικών δοκιμών, περιηγήσεων σε δημοσίους δρόμους, καθώς και διεξοδικών μετρήσεων με φόντο την προστασία του κινητήρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...