Οι εταιρείες στην Ελλάδα προτιμούν Peugeot

Το διάστημα Ιανουάριος – Αύγουστος 2019, η Peugeot αναδείχθηκε δεύτερη στις πωλήσεις επιβατικών

  • -
  • -

Κορυφαία μάρκα σε επίπεδο εταιρικών πωλήσεων ήταν η Peugeot το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2019 στην Ελλάδα, ενώ, παράλληλα, κατέλαβε τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις επιβατικών.

Συγκεκριμένα, τους πρώτους 9 μήνες του τρέχοντος έτους οι εταιρικές πωλήσεις της γαλλικής μάρκας ήταν αυξημένες κατά 30 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Αξίζει να αναφερθεί πως το 2019 η Peugeot κατάφερε να αποσπάσει δύο πολύ σημαντικές ευρωπαϊκές διακρίσεις από την διοργάνωση COMPANY CAR TODAY (CCT 100) η οποία βραβεύει τα καλύτερα αυτοκίνητα του εταιρικού καναλιού πώλησης. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκε το 5008 ως το SUV της χρονιάς και το νέο PEUGEOT Rifter ως το MPV της χρονιάς αντίστοιχα.  Επιπλέον, η Peugeot διακρίθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο ως η πιο αξιόπιστη εταιρεία μαζικής παραγωγής από περισσότερους από 11.000 ιδιοκτήτες οχημάτων.

Στο πελατολόγιο της Peugeot συγκαταλέγονται οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες μακροχρόνιων μισθώσεων καθώς και  μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και  ελεύθεροι επαγγελματίες. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...