Μετά την Ύβριν έρχεται η Νέμεσις (video)

Μια McLaren 720S αποφεύγει την κυκλοφοριακή συμφόρηση μέσω της ΛΕΑ, αλλά... ανάβουν οι σειρήνες

  • -
  • -

Άκρως εγωιστική συμπεριφορά επέδειξε ο οδηγός μιας McLaren 720S, από την πολιτεία της Βικτώρια της Αυστραλίας, αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους οδηγούς που είχαν «κολλήσει» σε έναν τούνελ.

Ειδικότερα, σε βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube το κανάλι “Dash Cam Owners Australia”, παρατηρείται μια μεγάλη «ουρά» αυτοκινήτων, τα οποία κινούντο σημειωτόν λόγω της επικρατούσας κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Μολονότι η συντριπτική πλειονότητα των οδηγών που βρισκόντουσαν στη σήραγγα επέδειξαν… γαϊδουρίσια υπομονή, ο οδηγός μιας McLaren 700S αποφάσισε να επιλέξει την «εύκολη» μεν, παράνομη δε, λύση της λωρίδας έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ).

Μάλιστα, φρόντισε να πατήσει τέρμα το… γκάζι, «απελευθερώνοντας» το επιβλητικό «μουγκρητό» του διτούρμπινου τετράλιτρου V8 κινητήρα των 720 αλόγων, με σκοπό να εντυπωσιάσει τους υπόλοιπους… υπομονετικούς οδηγούς.

Για κακή του τύχη, ωστόσο, η ασυνείδητη και εγωκεντρική οδηγική του συμπεριφορά δεν πέρασε απαρατήρητη από ένα όχημα της τροχαίας (Volkswagen Passat Estate), το οποίο εν ριπή οφθαλμού άρχισε να το καταδιώκει.

Η διαφαινόμενη τιμωρία του οδηγού της McLaren φαίνεται πως ικανοποίησε και τον άνθρωπο που μαγνητοσκόπησε –μέσω dashcam- το συμβάν, όπως μαρτυράνε και τα επιφωνήματα ικανοποίησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...