Tesla Model S: Φαίνεται πως κατέρριψε το ρεκόρ της Taycan στο Nurburgring (video)

O Elon Musk το ‘πε και το ‘κανε ( ; )

  • -
  • -

Ένα από τα πιο βραχύβια ρεκόρ στην ιστορία φαίνεται πως ήταν αυτό που πέτυχε η νεότευκτη αμιγώς ηλεκτρική Porsche Taycan στο Nurburgring.

Αυτό διότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το προαναγγελθέν εγχείρημα του Tesla Model S απέδωσε καρπούς, με το τελευταίο να παρουσιάζεται πως ολοκλήρωσε την «Πράσινη Κόλαση» σε 7 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα, ήτοι ήταν 19 δευτερόλεπτα ταχύτερο από το «καμάρι» της Porsche.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό μέσο Carscoops, τα Model S που έδωσαν το «παρών» στο Nurburgring και σημείωσαν το νέο ρεκόρ στην κατηγορία των τετράθυρων αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων παραγωγής, αφορούν τις εκδόσεις “Plaid” με την τριάδα των ηλεκτρικών μοτέρ. Επιπροσθέτως, φέρουν διαφορετικό σύστημα ανάρτησης, μεγαλύτερους τροχούς, διογκωμένα φτερά, αναβαθμισμένα φρένα και νέα πίσω αεροτομή.

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ PORSCHE ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Το διαφαινόμενο επίτευγμα του μοντέλου της αμερικανικής μάρκας έχει τη μορφή ανεπίσημου ρεκόρ, μιας και οι «επίσημες» απόπειρες κατάρριψης του ρεκόρ της Porsche είναι προγραμματισμένες για σήμερα Τετάρτη καθώς και για το προσεχές Σάββατο.

Τέλος, παρά τα όσα διαρρέουν, καλά πληροφορημένες πηγές επισημαίνουν πως η Tesla απέχει από… τυμπανοκρουσίες μιας και το ρεκόρ της Porsche επετεύχθη από την έκδοση Turbo και όχι την Turbo S η οποία είναι εμφανώς ισχυρότερη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...