“Μπούκαρε” στο γήπεδο γκολφ του Donald Trump και έκανε donuts!

Τι πιο φυσιολογικό από το να παραβιάσεις την ιδιοκτησία του «Πλανητάρχη»;

  • -
  • -

Ζημιές ύψους περίπου 20.000 λιρών (18.200 ευρώ) προκάλεσε ένας 26χρονος από τις ΗΠΑ, ο οποίος πριν λίγες μέρες εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο γήπεδο γκολφ ιδιοκτησίας του «πλανητάρχη», Donald Trump, και επιδόθηκε σε ξέφρενα donuts.

Ο λόγος για τον νεαρό Richard McEwan, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαλε στο… μάτι το γκολφ κλαμπ του Προέδρου των ΗΠΑ στο Μπέντμινστερ του Νιου Τζέρσεϊ, τέσσερις μέρες αφού είχε συλληφθεί από τις αρχές, όταν "μπούκαρε" στην κατοικία της γνωστής τραγουδίστριας Taylor Swift.

Ειδικότερα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 3 Σεπτεμβρίου, ένας υπάλληλος του κλαμπ άκουσε να ηχεί σε μεγάλη ένταση μουσική, ενώ λίγο αργότερα εντόπισε ένα αυτοκίνητο να «σπινιάρει» στο γρασίδι. Στη συνεχεία κάλεσε την αστυνομία, η οποία βρήκε ένα κομμάτι πλαστικού όπου αναγραφόταν η μάρκα του αυτοκινήτου (Ford).

Ο «ταραξίας» οδηγός, ωστόσο, δεν σταμάτησε στο ανωτέρω συμβάν, μιας και πέντε μέρες μετά απασχόλησε ξανά τις αρχές, αφού επαναεπισκέφτηκε το γήπεδο του γκολφ. Βασισμένοι σ’ ένα τμήμα της πινακίδας του οχήματος, καθώς και την κατάθεση ενός μάρτυρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το Ford Focus –χρονολογίας 2006- διαπιστώνοντας πως άνηκε στον Richard McEwan.

Σημειώνεται πως στις 30 Αυγούστου, ο εισβολέας είχε συλληφθεί εντός μιας έπαυλης της Taylor Swift, έχοντας ως σκοπό να βρει τη γνωστή τραγουδίστρια. Ερωτηθείς, μάλιστα, από τις αρχές γιατί δεν φορούσε παπούτσια, ο νεαρός απάντησε πως «έχω μάθει να βγάζω τα παπούτσια μου όταν μπαίνω σ’ ένα σπίτι».

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...