Υπηρεσία Opel: Ενημέρωση για την κατάσταση του σέρβις

Η υπηρεσία “myDigitalService” επιτρέπει τον ψηφιακό διάλογο μεταξύ των τεχνικών και του ιδιοκτήτη του IX

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να λαμβάνουν συνεχή ενημέρωση για την εξέλιξη των εργασιών/ σέρβις κατά την παραμονή του αυτοκινήτου τους στο συνεργείο έχουν οι κάτοχοι Opel, μέσω της δωρέαν υπηρεσίας “myDigitalService”.

Συγκεκριμένα, ειδοποιήσεις συνοδεύουν το κάθε στάδιο παραμονής του αυτοκινήτου στο συνεργείο - "Άφιξη", "Οπτικός Έλεγχος Ολοκληρώθηκε", "Σέρβις σε Εξέλιξη" και "Έτοιμο για Παραλαβή" προσφέροντας στον πελάτη, ανά πάσα στιγμή, πλήρη εικόνα.

Επιπροσθέτως, μέσω βίντεο ή φωτογραφίας είναι δυνατή η τεκμηρίωση ενός απρόβλεπτου ζητήματος, όπως η αντικατάσταση ελαστικών ή τακακιών. Οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν έναν εξατομικευμένο σύνδεσμο (link) όπου μπορούν να δουν τη φωτογραφία ή το βίντεο καθώς και τη σχετική εκτίμηση κόστους, ώστε να αποφασίσουν για την εκτέλεση ή μη των εργασιών. Επιπλέον, όλα τα αποδεικτικά στοιχεία είναι διαθέσιμα σε ψηφιακή μορφή.

«Πάνω από όλα, ο πελάτης παραμένει ευέλικτος και μπορεί να αποφασίζει όπου κι αν βρίσκεται – οι απαραίτητες πληροφορίες είναι πάντα διαθέσιμες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Tobas Theile, Manager Customer Journey στην Opel.

Η υπηρεσία Opel myDigitalService προσφέρεται αυτή τη στιγμή σε περίπου 20 ενώ στην Ελλάδα παρέχεται σε επιλεγμένα σημεία του δικτύου. Περισσότερες πληροφορίες  παρέχονται από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...