Ο Έλληνας της Kia μας παρουσιάζει το νέο XCeed (video)

Ποια είναι τα μυστικά που κρύβει το XCeed στη φαρέτρα του;

  • -
  • -

Δυναμικό μπάσιμο στην κατηγορία των C-SUV πραγματοποιεί η Kia μέσω του λανσαρίσματος ενός ανατρεπτικού crossover, του Kia XCeed.  Το μοντέλο θα κατασκευάζεται στη Σλοβακία, αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά, ενώ οι πρώτες αφίξεις στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένες τον Οκτώβριο.

Λίγο πριν το υποδεχτούμε, λοιπόν, στη χώρα μας, η Kia έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο προκειμένου να έχουμε μια καλύτερη γνωριμία μαζί του. Για τις συστάσεις φροντίζει ένας Έλληνας. Ο λόγος για τον Product Manager της Kia Motors Europe (Φρανκφούρτη), Ιωάννη Ρούσση, ο οποίος αποκάλυψε τα μυστικά του μοντέλου στο πλαίσιο της Πανευρωπαϊκής Οδηγικής Παρουσίασης στη Μασσαλία στις 4 Σεπτεμβρίου. Ο Γιάννης Ρούσης ζει με την οικογένειά του στη Γερμανία και είναι υπεύθυνος Marketing & Product Planning για την οικογένεια του Ceed, του Niro και του Picanto.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ KIA XCEED

Σύμφωνα με τον ίδιο, το νέο XCeed συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός δυναμικού και σπορ αυτοκινήτου. Φέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, ενώ ιδιαίτερα εκφραστική είναι η σχεδίαση του πίσω μέρους, με highlight το φιμέ τζάμι με την έντονη κλίση.

Το μοντέλο προσφέρει υψηλότερη θέση οδήγησης χωρίς να αποκλίνει από τη σπορ φιλοσοφία της οικογένειας Ceed, ενώ ενσωματώνει μια σειρά συστημάτων που υποβοηθούν τον οδηγό και του παρέχουν ασφάλεια.

Σημειώνεται πως βρήκαμε τo συγκεκριμένο video στην ενότητα “XCeed Feed” του Kia.gr, στην οποία μπορείτε να κάνετε εγγραφή για να μαθαίνετε τα τελευταία νέα σχετικά με το νέο compact SUV.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...